Η Cancelleto δραστηριοποιείται στην αγορά της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα από το 2013. Αποστολή της είναι να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες λύσεις σε συστήματα ασφαλείας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός της εταιρείας είναι να φροντίσει για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια του κάθε πελάτη της ξεχωριστά. Η προστασία της οικίας ή του καταστήματος σας από κλέφτες και διαρρήκτες αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βοηθήσει τους πελάτες μας να βρουν θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα και άλλα προϊόντα που ταιριάζουν τέλεια στο budget και τις ανάγκες τους.

Η Cancelletto δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πόρτες ασφαλείας, γι’ αυτό κι εγγυάται ότι στις εγκαταστάσεις της μπορεί να βρει κανείς τα τελευταία και πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς, σε τιμές ασυναγώνιστες. Επιπλέον, επειδή μία πόρτα είναι τόσο ασφαλής όσο και η κλειδαριά της, η Cancelletto είναι πάντα εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας και απόλυτα πιστοποιημένες κλειδαριές ασφαλείας, για να προσφέρει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη και απόλυτα αποτελεσματική λύση προστασίας για την είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης τους.

Επιλέξτε την κατάλληλη πόρτα στις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας είναι πλέον απαραίτητες σε κάθε σπίτι. Γι’ αυτό το λόγο ετοιμάσαμε ένα σύντομο βίντεο για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη πόρτα για σας, στην καλύτερη τιμή.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μίας πόρτας ασφαλείας

Εμείς στην Cancelletto θέλουμε οι πελάτες μας να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι. Γι’ αυτό το λόγο θα παρουσιάσουμε εδώ τα κύρια χαρακτηριστικά μίας πόρτας ασφαλείας, προκειμένου να κάνουμε την τελική επιλογή των ενδιαφερομένων ακόμη πιο εύκολη.

Ας δούμε πια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά:

  1. Χαλύβδινη θωράκιση
  2. Πολλαπλά σημεία αγκύρωσης σε όλη τη περίμετρο της
  3. Όλα της τα μέρη (κλειδαριά, κάσα κλπ) να είναι χαλύβδινα

Αν μία πόρτα δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, δεν μπορεί να θεωρείται πόρτα που προσφέρει ασφάλεια. Πρόσθετα χαρακτηριστικά μίας θωρακισμένης πόρτας είναι η επένδυση της, σκοπός της οποίας είναι να καλύψει την χαλύβδινη θωράκιση για αισθητικούς κυρίως λόγους και η κλειδαριά ασφαλείας, η οποία πρέπει να είναι τελευταίας τεχνολογίας για να κάνει την πόρτα πραγματικά απαραβίαστη.

Δείτε τις Πόρτες  μας

Σε πολλά χρώματα, για όλα τα γούστα

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πόρτα είναι στην ουσία η πρώτη εντύπωση που παίρνει ένας επισκέπτης για τον χώρο μας, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επιχείρηση. Γι’ αυτό στη Cancelletto διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε όλα μας τα προϊόντα, έτσι ώστε ο πελάτης μας να μπορεί να βρίσκει πάντα μία λύση που να ταιριάζει στο στιλ του και τη διακόσμηση του χώρου του.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επενδύσεων laminate και καπλαμά σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις. Επιπλέον, διαθέτουμε ένα τεράστιο χρωματολόγιο ηλεκτροστατικών βαφών RAL για τα χαλύβδινα μέρη της πόρτας, όπως τη θωράκιση και την επένδυση της και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη Cancelletto πιστεύουμε στην ξεχωριστή και ατομική εξυπηρέτηση των πελατών μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις πόρτες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο  2310 464594, μας στείλετε email στο [email protected] ή να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδας μας: https://www.cancelletto.gr/contact-us. Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Πρώτο Χιλιόμετρο Θέρμης – Πανοράματος, στη Θεσσαλονίκη