Η Cancelletto διαθέτει μεγάλη γκάμα αυτοματισμών, μηχανισμών και μοτέρ για πόρτες, ρολα, γκαραζόπορτες, κατάλληλων για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Εμπορευόμαστε και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μηχανισμών για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες και άλλων παρεμφερών προϊόντων, κατασκευασμένων από τους γνωστούς Ιταλικούς οίκους BFT, Nice και BETTINI-TOPP. Οι τιμές μας για τους αυτοματισμούς κάθε είδους πόρτας, ρολού ή γκαραζόπορτας είναι άκρως ανταγωνιστικές. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Μηχανισμοί – Μοτέρ για Γκαραζόπορτες

  • Για Συρόμενες Πόρτες – Οικιακής και Βιομηχανικής χρήσης για πόρτες από 400kg ώθηση έως 4 τόνους.
  • Για Ανοιγόμενες Πόρτες – Οικιακής και Βιομηχανικής χρήσης , μηχανικοί και υδραυλικοί για φύλλο πόρτας έως 8 mt και για βάρος φύλλου πόρτας έως 600kg.
  • Για Ρολά, Σπαστές και Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες  – Οικιακής και βιομηχανικής χρήσης μηχανισμός με ελατήρια, μηχανισμός χωνευτός, μηχανισμοί οροφής, μηχανισμός με πλαϊνό μοτέρ
  • Μηχανισμοί Υαλόπορτας – Για συρόμενες μονόφυλλες και δίφυλλες υαλόπορτες με πλάτος ανοίγματος έως 6m
  • Μηχανισμοί για Φεγγίτες – Για φεγγίτες και παράθυρα με δύσκολη πρόσβαση.

Δείτε τους Αυτοματισμούς μας για Πόρτες

Ενδεικτικό Video

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες μάρκες χρησιμοποιεί η Cancelletto για τα προϊόντα αυτοματισμού γκαραζόπορτας;

Η Cancelletto προμηθεύεται και εγκαθιστά μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες από γνωστούς Ιταλούς κατασκευαστές, όπως οι BFT, Nice και BETTINI-TOPP.

Είναι ανταγωνιστικές οι τιμές για τα συστήματα αυτοματισμού γκαραζόπορτας;

Ναι, η Cancelletto παρέχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για συστήματα αυτοματισμού για διάφορους τύπους θυρών και ρολών.

Ποιοι τύποι γκαραζόπορτας μπορούν να αυτοματοποιηθούν;

Η Cancelletto προσφέρει λύσεις αυτοματισμού για συρόμενες πόρτες, ανοιγόμενες πόρτες και ρολό, πτυσσόμενες και τμηματικές γκαραζόπορτες τόσο για οικιακές όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές.

Παρέχει η Cancelletto ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες;

Ναι, η Cancelletto προσφέρει ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες, εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη και αποτελεσματική συντήρηση των συστημάτων αυτοματισμού.