Τα ρολά ασφαλείας είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια των καταστημάτων και όχι μόνο. Πλέον χρησιμοποιούνται και για τη προστασία κατοικήσιμων χώρων ή και γκαράζ. Εδώ στην Cancelletto αναλαμβάνουμε την πώληση, την τοποθέτηση αλλά και την επισκευή ρολών όλων των τύπων στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Όλα τα ρολά μας κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα και μπορούν να βαφούν σε μία μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.

Όσον αφορά την κατασκευή, διαθέτουμε όλους τους τύπους ρολών ανάλογα με την επιθυμία και την ανάγκη του κάθε πελάτη χωριστά:

Τύποι Ρολών Ασφαλείας

 • Ρολά κλειστού τύπου: αποτελούνται από συμπαγή φύλλα γαλβανισμένης λαμαρίνας. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή προστασία. Είναι η ιδανική επιλογή για τράπεζες ή καταστήματα χωρίς βιτρίνα.

 • Διάτρητα ρολά: Τα ρολά αυτά αποτελούνται από ειδικά, διάτρητα φύλλα γαλβανισμένης λαμαρίνας, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται και στα ρολά κλειστού τύπου. Οι τρύπες είναι πολύ μικρές με διάμετρο που κυμαίνεται ανάμεσα στα 2,5 με 4 χιλιοστά. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη ορατότητα, χωρίς να μειώνεται η παρεχόμενη ασφάλεια.

 • Δικτυωτά ρολά ή ανοιχτού τύπου: Πρόκειται για τη πλέον δημοφιλή επιλογή για τη θωράκιση καταστημάτων. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σίδηρου, διαμέτρου 8 χιλιοστών. Οι βέργες ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς συνδέσμους από γαλβανιζέ λαμαρίνα, έτσι ώστε να δημιουργούνται ανοίγματα (γνωστά και ως μάτια) σε σχήμα ρόμβου, από τα οποία θα φαίνεται η βιτρίνα και τα εμπορεύματα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις τύπους ανοίγματος ή “ματιού” το μικρό (7 χ 5,5 εκατοστά), το μεσαίο (13 χ 9 εκατοστά) και το μεγάλο (17 χ 11,5 εκατοστά). Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό ορατότητας και ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, στην εταιρία μας θα βρείτε:

 • Ρολά ασφαλείας καταστημάτων: σε μας θα βρείτε ρολά διάτρητου και κλειστού τύπου αλλά και πλέγματα σε πολλούς χρωματισμούς, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και τη διακόσμηση του καταστήματος σας.
 • Ρολά για γκαραζόπορτες: αν έχετε γκαράζ και θέλετε να το προστατέψετε, τα ρολά ασφαλείας είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση. Στη Cancelletto θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας
 • Ρολά ασφαλείας για σπίτια: Πλέον τα ρολά χρησιμοποιούνται και για την ασφάλεια κατοικήσιμων χωρών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλιση των πορτών και όλων των διόδων του σπιτιού σας. Σε μας θα βρείτε και ειδικά ρολά ασφαλείας για παράθυρα καθώς και ρολά ασφαλείας για μπαλκονόπορτες.
 • Ηλεκτρικά ρολά: Στην Cancelletto ειδικευόμαστε στους αυτοματισμούς, οπότε όποια ρολά ασφαλείας και να επιλέξετε, μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε ηλεκτρικά χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας (τηλε)χειριστήρια και μοτέρ.
 • Επισκευές ρολών: Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε στις καλύτερες τιμές ρολά ασφαλείας όλων των τύπων, ακόμη και αν δεν έχουν αγοραστεί από εμάς.

Ζητήστε μας προσφορά και να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές γα ρολά ασφαλείας και ό, τι άλλο χρειάζεστε!

Δείτε τα Ρολά Ασφαλείας μας:

Στόχος μας στην Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

 • Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας δια μέσου της ιστοσελίδας μας.
 • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες
 • Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.