Τα ρολά ασφαλείας της Cancelletto είναι αξιόπιστα, με προηγμένη σχεδίαση, αναβαθμίζουν τον χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένα σε κάθε άνοιγμα. Είναι κατάλληλα για την προστασία τόσο των καταστημάτων όσο και των κατοικήσιμων χώρων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Τύποι ρολών ασφαλείας

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου

Το απόλυτο επίπεδο ασφάλειας το κατακτάτε με τα κλειστού τύπου ρολά. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ρολά διπλού τοιχώματος είτε από προφίλ αλουμινίου είτε από χαλύβδινο. Για τον έλεγχο της κίνησής τους μπορείτε να βρείτε ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα. Τα ηλεκτρικά ρολά προσφέρουν διευρυμένες δυνατότητες καθώς είναι πιο εύκολη και ασφαλής η χρήση τους. Όλα τα συστήματα ρολών ασφαλείας μπορούν να βρουν εφαρμογή εκτός από επαγγελματική ή βιομηχανική χρήση και σε οικίες τοποθετώντας τα σε μπαλκονόπορτες. Το σύστημα ρολών αποτελείται από προφίλ ρολού, άξονα, κουρτίνα, οδηγούς, μηχανισμό κίνησης ρολού, κουτί κάλυψης μηχανισμού όπως και τα παρελκόμενα εξαρτήματα ασφαλείας της επιλογής σας.

Ρολά ασφαλείας ανοιχτού τύπου

Στα ρολά αυτού του είδους υπάρχει μερική ή πλήρης ορατότητα ενώ είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή. Στα ρολά ανοικτού τύπου ανήκουν τα διάτρητα, τα διχτυωτά καθώς και τα διάφανα ρολά τύπου καρέ, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν ασφάλεια για τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί να είναι από σίδηρο ή από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμώ λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2.5 mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.

Τα ρολά ασφαλείας χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το είδος της «κουρτίνας» του ρολού, δηλαδή το κύριο σχέδιο της λαμαρίνας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τύπο του ρόλου, όλα έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά:

  • Σε όλες τις περιπτώσεις στο τελευταίο φύλλο του ρολού προσαρμόζεται λάστιχο PVC για την καλύτερη εφαρμογή με το έδαφος.
  • Τα φύλλα στις άκρες φέρουν πλαστικές τάπες από πολυαμίδιο για καλύτερη λειτουργία του ρολού.
  • Τα ρολά αυτά είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χώρους γκαράζ, αποθηκευτικούς χώρους και καταστήματα.
  • Οι άξονες των ρολών κατασκευάζονται από γαλβανιζέ σωλήνα Φ/60 ή Φ/76 με κουτιά ελατηρίων κλειστού τύπου με τεφλόν στα σημεία τριβής με τον άξονα.
  • Τα ρολά βάφονται σε RAL αποχρώσεις στάνταρ του χρωματολογίου μας ή κατά προτίμησή σας σε άλλες αποχρώσεις.
  • Λειτουργούν με μοτέρ κεντρικά τηλεχειριζόμενα, (ηλεκτροκίνητα) ή χειροκίνητα με κλειδαριές.
  • Οι άξονες και τα μοτέρ προστατεύονται με κουτιά κάλυψης από γαλβανιζέ λαμαρίνα βαμμένα στην επιθυμητή απόχρωση. Κινούνται μέσα σε οδηγούς γαλβανιζέ σχήματος Ω με λάστιχο PVC για την καλύτερη λειτουργία του ρολού.

Δείτε τα Ρολά Ασφαλείας μας

Είδη Ρολών Ασφαλείας που προσφέρουμε

Διάτρητα ρολά

Είναι ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους καθώς προσφέρει τη δυνατότητα προβολής χάρη στην υψηλή διαφάνεια που επιτυγχάνεται με διάτρηση πυκνής διάταξης. Παράλληλα το επίπεδο ασφάλειας παραμένει ισχυρό ενώ μπορεί να βαφτεί σε ποικιλία ηλεκτροστατικής βαφής που επιμηκύνει τον χρόνο ζωής της εγκατάστασης. Σε όλες τις περιπτώσεις μπορείτε να διαλέξετε τηλεχειριστήριο ή χειροκίνητη λειτουργία για να ελέγχετε την κίνηση του ρολού. Όλα τα διάτρητα ρολά ασφαλείας παράγονται κατά το πρότυπο CE, καθώς και οι διαδικασίες της τοποθέτησης και επισκευής είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και ISO 14001. Η επιλογή που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής χάρη στη διάτρηση με πυκνής διάταξης και μικρής διαμέτρου Φ 2.5 mm τρύπες. Τοποθετείται σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ανοίγματα. Το ρολό κινείται μέσα σε οδηγούς 7 και 10 εκατοστών με ειδικά στεγανωτικά λάστιχα που μειώνουν τον θόρυβο και την τριβή κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

Διχτυωτά ρολά

Τα διχτυωτά ή αλλιώς δικτυωτά ρολά ασφαλείας, είναι ρολά ανοικτού τύπου, κατάλληλα κυρίως για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, που θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια με την ευκολία προβολής των εμπορευμάτων τους. Το προφίλ κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ 8 mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους δημιουργώντας ρομβοειδή ανοίγματα στα παρακάτω προφίλ και  μεγέθη.

  • Μεγάλο Μάτι 17 cm Χ  11.5 cm
  • Μεσαίο Μάτι 11 cm Χ  10 cm
  • Μικρό Μάτι 7 cm Χ  5 cm

Είναι δυνατό να βαφτούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία. Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με τις διαστάσεις και την συχνότητα χρήσης τους. Το τελευταίο προφίλ του ρολού είναι κλειστού τύπου και ενισχυμένο για να δίνει μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κουρτίνα του ρολού. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους από 1.00mm έως 1.25mm, βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό.

Διάφανα ρολά

Πολυκαρμπονικό ρολό - διάφανο (τζαμένιο) κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό υλικό με υψηλές προδιαγραφές για ενισχυμένη αντοχή και ασφάλεια. Τα διάφανα ρολά ασφαλείας διαθέτουν μεγάλο ποσοστό διαφάνειας για φυσικό φωτισμό και απεριόριστη προβολή των προϊόντων χωρίς να μειώνεται η ασφάλεια του χώρου. Ιδανικό για καταστήματα καθώς και για βιομηχανικές εφαρμογές. Δυνατότητα συνδυασμού με το μισό ρολό να αποτελείται από το πολυκαρμπονικό υλικό και το άλλο μισό με κλειστού τύπου λαμαρίνα.

Κλειστού τύπου

Τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου αποτελούνται από συμπαγή κομμάτια χάλυβα, τα οποία ενώνονται με ειδικό τρόπο ώστε να μπορούν να μαζεύονται σε ρολό και να κατεβαίνουν. Είναι κατάλληλα για βιομηχανίες, γκαράζ και καταστήματα. Το προφίλ ρολού L 110 χαρίζει άρτια αισθητική ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και πιο οικονομική επιλογή. Κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα που μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία. Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς ανάλογα με τις διαστάσεις και τη συχνότητα χρήσης του. Το ρολό κινείται μέσα σε οδηγούς 7 και 10 εκατοστών με ειδικά στεγανωτικά λάστιχα που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής είναι δυνατό να τοποθετηθούν ειδικά διαφανή πλαστικά τζαμάκια για φωτισμό και επιτήρηση του χώρου που καλύπτει το ρολό. Εφοδιάζεται με κουτί καλύψεως από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους από 1.00mm έως 1.25mm, βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το ρολό. Τα πλαστικά τελειώματα στις άκρες του προφίλ από πολυαμίδιο μειώνουν τον θόρυβο και την τριβή.

Κλειστού τύπου με μόνωση πολυουρεθάνης

Είναι κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους. Κατασκευάζονται είτε από προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα είτε από προφίλ αλουμινίου. Ανάμεσα στο διπλό προφίλ τοποθετείται πολυουρεθάνη για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η κίνηση των ρολών γίνεται από ειδικού τύπου ηλεκτρικό μοτέρ και το ρολό μαζεύεται σε άξονα ο οποίος καλύπτεται εξωτερικά ή εσωτερικά με μεταλλικό κουτί γαλβανισμένο. Τα ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος με μόνωση βάφονται στο χρώμα της αρεσκείας σας με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Στο τελείωμα του ρολού τοποθετείται ειδικό λάστιχο για την στεγανοποίηση του χώρου, ενώ το ρόλο κινείται σε κατάλληλους παράλληλους μεταλλικούς οδηγούς. Στους οδηγούς αυτούς τοποθετείται ειδικό λάστιχο για επιπλέον στεγανοποίηση και μείωση του θορύβου καθώς δεν επιτρέπει στο ρολό να χτυπά στα τοιχώματα και να δημιουργεί θόρυβο κατά την λειτουργία του.

Οι Χρωματισμοί στα Ρολά Ασφαλείας

Η ηλεκτροστατική βαφή πούδρας είναι η επικάλυψη της λαμαρίνας με χρώμα σε στερεά μορφή με σκοπό, αφενός την προστασία του από την διάβρωση και αφετέρου την επίτευξη του επιθυμητού χρωματισμού εμφάνισης. Η ηλεκτροστατική επίστρωση σκόνης είναι μία από τις πιο ενημερωμένες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες επεξεργασίας επιφανειών. Σχηματίζει αντιδιαβρωτική επίστρωση, η οποία μπορεί να αποτρέψει την δημιουργία σκουριάς για πολλά χρόνια. Είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τους όρους της τεχνολογίας, το χρώμα σε σκόνη εφαρμόζεται σε διαφορετικές μεταλλικές επιφάνειες με πιστόλια ψεκασμού. Η σκόνη προσροφάται στην επιφάνεια λόγω του ηλεκτρικού φορτίου και κατόπιν καίγεται σε κλίβανο με θερμοκρασία 180 – 220 ℃. Μετά την καύση, μόλις κρυώσει το προϊόν, μπορεί να συσκευαστεί και να μεταφερθεί. Η χρωματική παλέτα είναι ατελείωτη. Η βαφή οποιουδήποτε από τα χρώματα της RAL είναι δυνατή.

Επισκευή Ρολών Ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας είναι γνωστά για τη μεγάλη θωράκιση που προσφέρουν στον κάθε χώρο, αλλά και για την αξιοπιστία τους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πολύ απλός: αποτελούνται από πολύ απλούς μηχανισμούς, ειδικά τα χειροκίνητα ρολά, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Αυτό όμως δε σημαίνει και ότι κάποια δε θα χαλάσουν ή δε θα πάθουν ποτέ κάποια βλάβη. Όλα τα πράγματα κάποτε παρουσιάζουν προβλήματα, κυρίως λόγω του χρόνου και της κακής συντήρησης ή κακομεταχείρισης. Η Cancelletto.gr παρέχει after sale service και αναλαμβάνει τις επισκευές ρολών παντός τύπου. Διαθέτουμε πάσης φύσεως ανταλλακτικά, υλικά, ρουλεμάν, συρματόσκοινα, κορδέλες, και ό,τι άλλο χρειαστεί για την επισκευή του ρολού. Επισκευές ρολών ανεξαρτήτως παλαιότητας, φθοράς χρόνου, υλικού. Η επισκευή ρολών ασφαλείας είναι δική μας υπόθεση - επισκευάζουμε τα πάντα γιατί  ξέρουμε  τη δουλειά μας.

Πόσο Κοστίζουν τα Ρολά Ασφαλείας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι οι πελάτες μας να αισθάνονται ασφάλεια και για αυτό σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα σε όλη την πόλη, αλλά και σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης κατόπιν συνεννόησης, για να κάνουμε μία δωρεάν μελέτη στον χώρο σας και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο τρόπος πληρωμής είναι ο εξής : 50% προκαταβολή με την παραγγελία και το υπόλοιπο 50% (εξόφληση) με την τοποθέτηση των εμπορευμάτων. Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια σε όλα τα μέρη της κατασκευής. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, επί της οδού Ηλέκτρας στο Τριάδι ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310464594 ή στο 6947152723. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτίμηση της εργασίας που χρειάζεστε.

Η διαδικασία είναι απλή και διαφανής: αφού λάβουμε το αίτημά σας, ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας, εφόσον απαιτείται, για την ακριβέστερη εκτίμηση του κόστους και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα περιβάλλον ηρεμίας και κομψότητας που θα αναδείξει τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.