Στην Cancelletto πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αλλά και όσοι μας επισκέπτονται, πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι γύρω από την ασφάλεια των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, προσφέρουμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Πληροφορίες όχι μόνο για τη λειτουργία και τη χρησιμότητα τους, αλλά και για την σωστή αγορά, εγκατάσταση και συντήρηση τους.
Στη σελίδα και το blog μας θα βρείτε πάρα πολλά, πολύ ενδιαφέρονται και γεμάτα πληροφορίες άρθρα που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από την ασφάλεια. Επειδή όμως ζούμε στην εποχή του ήχου και της εικόνας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και διάφορα βίντεο για να σας μοιράσουμε χρήσιμες πληροφορίες με ακόμη πιο ευχάριστό τρόπο.
Εδώ λοιπόν θα βρείτε σύντομα αλλά πολύ περιεκτικά σε πληροφορίες βίντεο για:

  • Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
  • Ρολά ασφαλείας Καταστημάτων
  • Γκαραζόπορτες
  • Πόρτες πυρασφάλειας και άλλες ειδικές πόρτες
  • Αυτοματισμούς
  • Συστήματα Parking

Σας ευχόμαστε καλή θέαση και καλή διασκέδαση κι ελπίζουμε τα βίντεο μας να σας βοηθήσουν να μάθετε καινούργια και χρήσιμα πράγματα γύρω από την ασφάλεια!

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας – Βίντεο

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ίσως ο πιο πρακτικός και ασφαλής τρόπος θωράκισης του σπιτιού από κλέφτες και κάθε λογής εγκληματίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι σκεπτικοί όταν πρόκειται για την αγορά κι εγκατάσταση τους. Φοβούνται ότι είναι άσχετοι με το θέμα και ότι θα κάνουν λάθος επιλογές προϊόντων ή ακόμη χειρότερα, λάθος με την εγκατάσταση και τη χρήση τους.

Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Στα βίντεο μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, θα δείτε ποια είναι τα οφέλη των κάγκελων ασφαλείας, τι πρέπει να προσέχετε όταν τα’ αγοράζετε αλλά και τα λάθη που πρέπει ν’ αποφεύγετε, τι να προσέχετε κατά τη χρήση τους και άλλα πολλά. Θα σας προσφέρουμε ακόμη κι έναν οδηγό αγοράς, για να κάνετε την επιλογή σας ακόμη πιο εύκολη.Αν σας ενδιαφέρουν τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, ήρθατε στο κατάλληλο μέρος!

Ρολά Ασφαλείας – Βίντεο

Τα ρολά ασφαλείας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενός καταστήματος απέναντι στους κλέφτες, καθώς τους κρατάει μακριά από τις εισόδους και τη βιτρίνα τους. Αυτό στις μέρες μας είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς μία διάρρηξη μπορεί να προκαλέσει πολύ σημαντικές, ίσως και ανεπανόρθωτες ζημιές σε μια επιχείρηση. Το πρόβλημα με τα ρολά, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες από αυτά και κάθε μία από αυτές, έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και θεωρείται ιδανική για συγκεκριμένους τύπους καταστημάτων.

Εννοείται πως αυτή η μεγάλη ποικιλία κάνει τη ζωή δύσκολη για τους επιχειρηματίες, καθώς φοβούνται ότι κ λάθος επιλογή μπορεί να «χαντακώσει» την επιχείρηση ή το μαγαζί τους. Εδώ θα σας βοηθήσουμε όχι μόνο να κάνετε τη σωστή επιλογή ρολών για το κατάστημα σας, αλλά και θα σας μάθουμε και να τα φροντίζετε σωστά έτσι ώστε να σας κρατήσουν μια ζωή! Θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις κατηγορίες ρολών ασφαλείας με τα υπέρ και τα κατά τους για να κάνετε τη σωστότερη επιλογή για την επιχείρηση σας. Επιπλέον, θα δείτε πώς να συντηρείτε τα ρολά σας αλλά και ποια πράγματα πρέπει να αποφεύγετε για να δουλεύουν πάντα τέλεια. Θα μιλήσουμε επίσης και για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αυτόματων ρολών.

Με άλλα λόγια, αν ψάχνατε ένα πλήρη οδηγό αγοράς για τα ρολά ασφαλείας καταστημάτων, μόλις τον βρήκατε!

Γκαραζόπορτες – Βίντεο

Το αυτοκίνητο για πολλούς από εμάς είναι ο μεγάλος μας έρωτας. Για όλους μας όμως είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και μεταφορικό μέσο που μας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη, γι’ αυτό και θέλουμε να το προστατεύουμε και να το κρατάμε πάντα σαν καινούργιο. Ένα γκαράζ είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας, καθώς κρατάει μακριά όχι μόνο τα αδιάκριτα βλέμματα και τους διάφορους ταραξίες, αλλά και τα στοιχεία της φύσης.

Για να παρέχει όμως ένα γκαράζ τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία, χρειάζεται και μία καλή πόρτα. Πολλοί λοιπόν επιλέγουν να μην βάλουν γκαραζόπορτα στο γκαράζ τους, γιατί θεωρούν ότι η διαδικασία αγοράς της είναι σωστός πονοκέφαλος, πράγμα δικαιολογημένο, μιας που οι περισσότεροι δεν ξέρουν πολλά σχετικά με αυτές.

Αν σκέφτεστε ν’ αγοράσετε γκαραζόπορτα θα χρειαστείτε σίγουρα τη βοήθεια κάποιων ειδικών, δηλαδή τη δική μας. Σε αυτό το κανάλι θα βρείτε ειδικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα πάντα γύρω από τις γκαραζόπορτες: από τους διάφορους τύπους τους μέχρι το πώς να πετύχετε τις καλύτερες τιμές. Επιπλέον θα δείτε και βίντεο που θα αφορούν τη συντήρηση και τη σωστή χρήση και λειτουργία των γκαραζόπορτων, τόσο των αυτόματων όσο και των χειροκίνητων, για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη πόρτα του γκαράζ σας.

Πυράντοχες και Ειδικές Πόρτες – Βίντεο

Οι ειδικές πόρτες οι οποίες προορίζονται για συγκεκριμένες χρήσεις, όμως σε κάποιες περιπτώσεις είναι απολύτως απαραίτητες. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση πυρίμαχων πορτών είναι πλέον αναγκαστική, κατόπιν οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλα τα κτίρια, καθώς μπορεί να σώσει ζωές σε περίπτωση πυρκαγιάς. Άλλες πόρτες, όπως οι ηχομονωτικές, είναι απαραίτητες για να κρατούν τον θόρυβο από κάποια μέρη ενός κτιρίου ή επιχείρησης μακριά από τα άλλα.

Εδώ λοιπόν θα σας βοηθήσουμε να μάθετε τα πάντα για τις πυρίμαχες και τις άλλες ειδικές πόρτες για να δείτε αν και ποιες χρειάζεστε στο κτίριο ή την επιχείρηση σας. Θα σας δείξουμε επίσης τι σημαίνουν οι διάφοροι δείκτες ασφαλείας στις πυράντοχες πόρτες και πόσο σημαντικοί μπορεί ν’ αποδειχθούν σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επιπλέον, θα σας μάθουμε πώς να πετύχετε καλές τιμές γι’ αυτές τις πόρτες αλλά και τι πρέπει να προσέχετε κατά την αγορά τους.

Με απλά λόγια, αν σας ενδιαφέρουν οι πόρτες πυρασφάλειας, ήρθατε στους ειδικούς!

Μηχανισμοί και Αυτοματισμοί – Βίντεο

Ζούμε στoν 21ο αιώνα κι έχουμε συνηθίσει πλέον τα πάντα να γίνονται σχεδόν αυτόματα. Στο σούπερ μάρκετ και σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά και τα κτίρια γραφείων ή υπηρεσιών οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα, χωρίς καν να τις ακουμπήσεις. Ο αυτοματισμός λοιπόν έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον δεν θεωρείται περιττή πολυτέλεια, όπως παλιά. Οι αυτοματισμοί σε πόρτες εισόδου σε οικόπεδα και σπίτια, σε γκαραζόπορτες και σε ρολά ασφαλείας δεν είναι μόνο πρακτικοί και «εφετζίδικοι» προσφέρουν και μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς επιτρέπουν γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού και από την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Όλο και περισσότεροι λοιπόν είναι αυτοί που σκέφτονται τη μετατροπή μιας χειροκίνητης πόρτας σε αυτόματη ή την αυτοματοποίηση των ρολών ασφαλείας στο μαγαζί τους. Τα βίντεο μας λοιπόν θα σας βοηθήσουν να μάθετε για τα οφέλη των αυτοματισμών αλλά και για τη διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί για να μετατραπούν σε αυτόματα τα ρολά ασφαλείας, οι γκαραζόπορτες και οι αυλόπορτες. Θα δείτε επιπλέον πώς να συντηρείτε τα μοτέρ αλλά και τα τηλεχειριστήρια, για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ τεχνικά προβλήματα.

Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε τις πόρτες και τα ρολά σας στον 21ο αιώνα, τα βίντεο μας θα σας μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε κι ακόμη περισσότερα.

Συστήματα Πάρκινγκ – Βίντεο

Το πάρκινγκ είναι πλέον απαραίτητο για μία επιχείρηση για ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση, καθώς οι θέσεις παρκαρίσματος γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετες. Το πρόβλημα με τα πάρκινγκ όμως είναι ότι θα πρέπει να βρεις κι’ έναν τρόπο να κρατάς απ’ έξω τους ανεπιθύμητους μιας που εμείς οι Έλληνες παρκάρουμε όπου βρούμε θέση και δε μασάμε και πολύ από ταμπέλες και απαγορεύσεις.

Η καλύτερη λύση για την ασφάλεια των πάρκινγκ και τη χρήση τους μόνο από όσους πρέπει κι έχουν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν, είναι τα λεγόμενα συστήματα πάρκινγκ, όπως οι μπάρες και τα Bettini. Εδώ λοιπόν θα μάθετε τα πάντα για όλα τα συστήματα πάρκινγκ, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο. Επιπλέον, θα μάθετε τι πρέπει να προσέχετε τόσο στην αγορά, όσο και στην τοποθέτηση και συντήρηση τους, για να είναι η λειτουργία τους πάντα σωστή κι αποτελεσματική.

Αν έχετε πάρκινγκ, ήρθατε στο σωστό μέρος για την ασφάλεια του!