Επισκευές Ρολών: 5 πράγματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν για την επισκευή ρολού

Όταν κάποιος αγοράζει ρολά ασφαλείας, το μόνο που σκέφτεται είναι η ασφάλεια του καταστήματος και πως θα την εξασφαλίσει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Με άλλα λόγια, ψάχνει τη καλύτερη προστασία, στη μικρότερη ή πιο λογική τιμή. Αυτό που δε σκέφτεται καθόλου όμως, είναι το τι θα κάνει σε περίπτωση που τα ρολά του πάθουν κάποια βλάβη. Πράγμα λογικό, καθώς κανείς δε θέλει να σκέφτεται αρνητικά όταν αγοράζει κάτι τόσο σημαντικό, αλλά και μεγάλο λάθος.

Δεν υπάρχει πράγμα για ένα κατάστημα από το να χαλάσουν τα ρολά του. Αυτό σημαίνει ότι η “πρώτη γραμμή άμυνας” του, δε θα είναι διαθέσιμη. Το πόσο θα παραμείνουν χαλασμένα τα ρολά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως παράδειγμα το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να εξυπηρετήσει την επιχείρηση κάποιος που ειδικεύεται στις επισκευές ρολών ασφαλείας

Ας δούμε λοιπόν γιατί οι επισκευές αλλά και η συντήρηση των ρολών σας είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί πολύ όταν τα αγοράζετε.

Δεν μπορείτε να τα επισκευάσετε μόνοι σας!

Πολλοί πιστεύουν πως τα ρολά ασφαλείας είναι πολύ απλά στη λειτουργία και τη κατασκευή τους και έτσι μπορούν να τα επισκευάσουν μόνοι τους και μάλιστα πάρα πολύ εύκολα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τα ρολά πρέπει πάντα να επισκευάζονται από ειδικούς. Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να δοκιμάσετε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε τα πράγματα ακόμη χειρότερα και να μείνετε πολύ παραπάνω απ’ όσο πρέπει χωρίς ρολά, μέχρι να μπορέσουν να επισκευαστούν. Με άλλα λόγια, όσο και αν πιάνουν τα χέρια σας, πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία ΑΜΕΣΩΣ μόλις χαλάσουν τα ρολά σας.

Τα ρολά χρειάζονται συντήρηση

Ένα άλλο συμπέρασμα που βγάζουν όσοι θεωρούν τα ρολά καταστημάτων πολύ απλά, είναι το ότι δε χρειάζονται και συντήρηση. Αυτό φυσικά δεν ισχύει και μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για τα αυτόματα ρολά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες επισκευές ρολών καταστημάτων, ειδικά όσων έχουν αυτόματα, οφείλονται σε έλλειψη συντήρηση, η οποία μπορεί να είναι και παντελής. Όταν τα αγοράσετε λοιπόν, ρωτήστε και τι πρέπει να κάνετε για να συντηρείτε και να δουλεύουν πάντα σε καλή κατάσταση.

Τα προβλήματα δε φτιάχνονται μόνα τους

Οι περισσότεροι μόλις παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στα ρολά του καταστήματος τους, επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα και να περιμένουν μήπως αυτό διορθωθεί από μόνο του. Τις περισσότερες φορές νομίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό ή ότι με ένα δύο ανοίγματα και κλεισίματα τα πάντα θα μπουν στη θέση τους και θα δουλεύουν κανονικά. Εννοείται φυσικά πως αυτό είναι τελείως επιπόλαιο και μπορεί να κάνει ένα μικρό πρόβλημα τεράστιο στο άψε σβήσε. Η επισκευή ρολών είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.

Τι προσφέρουν πολλές επιχειρήσεις

Οι περισσότερες αξιοπρεπείς επιχειρήσεις ρολών ασφαλείας, προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης αλλά και επισκευής ρολών καταστημάτων στους πελάτες τους και μάλιστα προσφέρουν και ειδικά deals. Να ψάχνετε πάντα λοιπόν για επιχειρήσεις με καλό after sales service όταν αγοράζετε τα ρολά σας. Αυτό ισχύει διπλά για όσους θα αγοράσουν αυτόματα ρολά. Η επισκευή ηλεκτρικού ρολού μπορεί να διαρκέσει αλλά και να κοστίσει πολύ, γι’αυτό θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό σας ΑΜΕΣΩΣ μόλις τα ρολά σας θα χρειαστούν κάποιο service.

Βρες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν επισκευές ρολών σε καλές τιμές

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να βρεις επιχειρήσεις που να επισκευάζουν ρολά, πόσο μάλλον επιχειρήσεις που να πουλούν ρολά και να προσφέρουν και καλό after sales service. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Οι εταιρίες που αναλαμβάνουν επισκευές ρολών στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, είναι πάρα πολλές, ενώ οι περισσότερες που πουλάνε ηλεκτρικά ρολά, προσφέρουν και service. Το θέμα είναι να πετύχετε καλό deal, μια καλή προσφορά επισκευής ρολών από μια εταιρεία της εμπιστοσύνης σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όταν ρωτάτε τιμές για ρολά ασφαλείας, είναι ρωτάτε και αν αυτές περιλαμβάνουν και το service ή αν γίνεται να γίνει και κάποιο deal που να περιέχει και συντήρηση ή επισκευές. Εννοείται πως πριν αγοράσετε τα ρολά σας από μία επιχείρηση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αναλαμβάνει και επισκευές. Στο κάτω – κάτω κανείς δεν ξέρει τα ρολά σας καλύτερα από αυτόν που σας τα πούλησε!