Όταν επιλέγουμε ρολά θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας δύο παράγοντες: την ασφάλεια και την ορατότητα: όσο λιγότερη ορατότητα προσφέρει ένα ρολό, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ασφάλεια που προσφέρει. Είναι προφανές ότι τα ρολά τύπου λαμαρίνα που στην ουσία δημιουργούν ένα συμπαγές τοίχος όταν κλείνουν, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα κατάστημα που θέλει μεν να είναι ασφαλές, αλλά να φαίνεται και η βιτρίνα του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα διάτρητα ρολά είναι σχεδόν πάντα η πιο σωστή λύση εάν χρειαζόμαστε ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

Διάτρητα Ρολά Cancelletto

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διάτρητων Ρολών

Τα διάτρητα ρολά αποτελούνται και αυτά από μακρόστενα κομμάτια λαμαρίνας, παρόμοια με αυτά των ρολών τύπου λαμαρίνας. Η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι έχουν πάρα πολλές μικρές τρυπίτσες οι οποίες επιτρέπουν σε κάποιον υποψήφιο πελάτη να δει σχετικά άνετα και καθαρά τι είναι πίσω από τα ρολά. Εννοείται ότι οι τρυπίτσες αυτές είναι τόσο μικρές που δεν επιτρέπουν να χωρέσει το χέρι κάποιου υποψήφιου κλέφτη ή τα εργαλεία του. Τα ρολά αυτά λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό ορατότητας και ασφάλειας.

Πλεονεκτήματα

Το σαφές πλεονέκτημα των ρολών αυτών είναι η μεγάλη ασφάλεια που προσφέρουν. Όχι μόνο προστατεύουν από τους κλέφτες, αλλά προσφέρουν και προστασία από πέτρες, καδρόνια, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα που μπορούν να εκτοξεύσουν κάποιοι επιτήδειοι. Δεν είναι τυχαίο ότι θα τα συναντήσετε σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές που γίνονται συχνά επεισόδια, όπως ας πούμε αυτές που είναι κοντά σε μεγάλα γήπεδα.

Τα ρολά αυτού του τύπου θα τα βρείτε πολύ συχνά σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με είδη υψηλής τεχνολογίας και ακόμη και σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών που βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές. Γενικά, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα καταστήματα, αρκεί οι ιδιοκτήτες τους να είναι συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι οι βιτρίνες τους δεν θα είναι ευδιάκριτες από μακριά.

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα των διάτρητων ρολών είναι ότι οι τρύπες των λαμαρίνων είναι τόσο μικρές που δύσκολα μπορεί να δει κανείς από απόσταση τι είναι πίσω από αυτές. Θα πρέπει με άλλα λόγια οι υποψήφιοι πελάτες να είναι αρκετά κοντά στο μαγαζί για να δουν τη βιτρίνα όσο το δυνατόν καλύτερα. Εννοείται ότι και πάλι η ορατότητα που προσφέρεται είναι πολύ καλύτερη από αυτή που προσφέρουν τα κλασικά ρολά τύπου λαμαρίνας.

Δείτε τα διάτρητα ρολά μας

Κόστος διάτρητων ρολών

Στην Cancelletto, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία δεν πρέπει να συμβιβάζονται λόγω του κόστους. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ρολά ασφαλείας. Κάθε προσφορά διαμορφώνεται για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, επί της οδού Ηλέκτρας στο Τριάδι ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310464594 ή στο 6947152723. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτίμηση της εργασίας που χρειάζεστε.

Η διαδικασία είναι απλή και διαφανής: αφού λάβουμε το αίτημά σας, ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας, εφόσον απαιτείται, για την ακριβέστερη εκτίμηση του κόστους και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας