Τα ρολά ασφαλείας είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια των καταστημάτων και όχι μόνο. Πλέον χρησιμοποιούνται και για τη προστασία κατοικήσιμων χώρων ή και γκαράζ.

Η Cancelletto.gr  αναλαμβάνει την πώληση, την τοποθέτηση αλλά και την επισκευή ρολών όλων των τύπων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κοντινές περιοχές, κατόπιν συνεννόησης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε ποιοτικά ρολά ασφαλείας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ρολά Κλειστού Τύπου

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ρολών Κλειστού Τύπου

Τα ρολά λαμαρίνας ή κλειστού τύπου (τυφλό σύστημα) είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια για το κατάστημα τους. Στην ουσία πρόκειται για συμπαγή φύλλα λαμαρίνας τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και όταν κατεβαίνουν δημιουργούν έναν μεταλλικό τοίχο ανάμεσα στο κατάστημα και όλους όσους είναι έξω από αυτό. Με άλλα λόγια, ο κλέφτης δεν έχει καμία επαφή με τη βιτρίνα και τις άλλες διόδους του καταστήματος, ούτε καν οπτική.

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα των ρολών αυτών είναι ακριβώς το γεγονός ότι δημιουργούν ένα συμπαγές τείχος. Αυτό σημαίνει ότι η βιτρίνα δεν φαίνεται καθόλου. Τα ρολά ασφαλείας αυτού του τύπου είναι ιδανικά για καταστήματα που δεν βασίζονται και πολύ στη βιτρίνα τους ή που θέλουν να την προστατέψουν από ταραχώδεις διαδηλωτές που σκοπός τους είναι το σπάσιμο της βιτρίνας.  Θα τα συναντήσετε κυρίως σε τράπεζες ή καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Ρολά κλειστού τύπου με μόνωση

Τα μονωτικά ρολά είναι από τις πλέον ενδεδειγμένες επιλογές για όσους δεν αρκούνται στο να είναι ο χώρος τους ασφαλής μόνο από τους κλέφτες αλλά θέλουν και προστασία από τα στοιχεία της φύσης ή ακόμη και τον θόρυβο των πόλεων. Τα συγκεκριμένα ρολά είναι κλειστού τύπου και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κλασικά ρολά, είναι το γεγονός ότι τα κομμάτια από τα οποία αποτελούνται έχουν μέσα τους μονωτικά υλικά. Τα υλικά αυτά μπορούν και προστατεύουν τον χώρο από τις πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, το νερό και την υγρασία ενώ μπορεί να προσφέρουν και ηχομόνωση.

Τα μονωτικά ρολά χρησιμοποιούνται συνήθως σε super market αλλά και σε καταστήματα με ευπαθή προϊόντα όπως κρεοπωλεία, μανάβικα και ιχθυοπωλεία. Η χρήση τους όμως δεν είναι αποκλειστικά επαγγελματική αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν γκαραζόπορτες τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι στάθμευσης – κλειστά πάρκινγκ, γκαράζ επιχειρήσεων, συνεργεία αυτοκινήτων, κλπ) όσο και σε σπίτια. Είναι από τους πλέον δημοφιλείς τύπους ρολών γιατί προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία.

Δείτε τα κλειστού τύπου ρολά μας

Κόστος ρολών κλειστού τύπου

Στην Cancelletto, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία δεν πρέπει να συμβιβάζονται λόγω του κόστους. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ρολά ασφαλείας. Κάθε προσφορά διαμορφώνεται για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, επί της οδού Ηλέκτρας στο Τριάδι ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310464594 ή στο 6947152723. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτίμηση της εργασίας που χρειάζεστε.

Η διαδικασία είναι απλή και διαφανής: αφού λάβουμε το αίτημά σας, ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας, εφόσον απαιτείται, για την ακριβέστερη εκτίμηση του κόστους και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα περιβάλλον ηρεμίας και κομψότητας που θα αναδείξει τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.