Τα ρολά ασφαλείας είναι ένα μέτρο ασφαλείας που ανέκαθεν ήταν απαραίτητο για τη προστασία των καταστημάτων. Ειδικά στις μέρες μας που μια κλοπή ή διάρρηξη μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες οικονομικές ζημιές σε μία επιχείρηση, είναι ακόμη πιο απαραίτητα.

Τα σύγχρονα ρολά καταστημάτων κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικά υλικά και μπορούν να αντέξουν όλες σχεδόν τις προσπάθειες διάρρηξης ενώ πολλά μπορούν να προσφέρουν και προστασία ακόμη και από αντικείμενα που μπορεί να εκτοξευθούν ενάντια στη βιτρίνα. Ωστόσο αυτή η μεγάλη ασφάλεια συχνά έρχεται με ένα σημαντικό κόστος: την ορατότητα. Τα ρολά λαμαρίνας ας πούμε δημιουργούν ένα συμπαγές μεταλλικό τείχος μπροστά από τη βιτρίνα το οποίο τη προστατεύει μεν, αλλά κρύβει και τελείως το περιεχόμενο της.

Είναι γνωστό ότι η τεχνολογία προοδεύει συνεχώς και αυτό ισχύει και για τα ρολά ασφαλείας. Η τελευταία εξέλιξη στο χώρο είναι τα λεγόμενα διάφανα ρολά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας χωρίς να θυσιάζουν σχεδόν καθόλου την ορατότητα της βιτρίνας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διάφανων Ρολών

Τα διάφανα ρολά αποτελούνται από δύο μέρη: μακριές μεταλλικές ράβδους ή λεπτά μακρόστενα μεταλλικά ελάσματα και ειδικά πολυμερή υλικά με μεγάλη διαφάνεια. Τα πολυμερή τοποθετούνται ανάμεσα στις ράβδους ή τα ελάσματα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας τοίχος από οριζόντια μεταλλικά κάγκελα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν διάφανα «παράθυρα». Τα οριζόντια κάγκελα εξασφαλίζουν μεγάλη ορατότητα της βιτρίνας ακόμη και από απόσταση, ενώ τα πολυμερή που βρίσκονται ανάμεσα τους δεν επιτρέπουν στους υποψήφιους κλέφτες να περάσουν το χέρι ή τα εργαλεία τους από τα κάγκελα.

Κατασκευασμένο από σύνθετο πολυμερές υλικό μεγάλης αντοχής με υψηλό ποσοστό διαφάνειας 87%, με ενίσχυση εσωτερικές μεταλλικές ράβδους. Μπορεί να συνδυαστεί με τα μεταλλικά ρολά για εξοικονόμηση ενεργείας για φυσικό φωτισμό.

Τα εν λόγω ρολά ασφαλείας χρησιμοποιούνται σε καταστήματα που βασίζονται στη βιτρίνα τους για να προσεγγίσουν πελατεία. Ως εκ τούτου θα τα δείτε κυρίως σε καταστήματα με ρούχα, αθλητικά είδη και παπούτσια καθώς και σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με είδη οπτικών και ακόμη και σε κάποια καφέ κι εστιατόρια που θέλουν να «διαφημίσουν» τον εσωτερικό τους χώρο.

Πλεονεκτήματα

Το κύριο πλεονέκτημα των εν λόγω ρολών είναι το γεγονός ότι εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη ορατότητα, χωρίς όμως να θυσιάζουν ασφάλεια. Επιπλέον, τα πολυμερή από τα οποία αποτελούνται είναι πολύ ανθεκτικά, οπότε μπορούν σε κάποιο βαθμό να προσφέρουν και προστασία από αντικείμενα που μπορεί να «πέσουν» πάνω στη βιτρίνα. Τέλος, τα περισσότερα πολυμερή προσφέρουν και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, έτσι ώστε να μην επηρεάζονται τα εμπορεύματα που είναι στη βιτρίνα και να ξεθωριάζουν ή γενικά να αλλοιώνονται λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα που έχουν τα εν λόγω ρολά είναι το γεγονός ότι απαιτούν λίγη περισσότερη φροντίδα από τους άλλους τύπους, αφού τα διάφανα πολυμερή θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να είναι όσο το δυνατόν πιο διάφανα και να προσφέρουν τη μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή ορατότητα. Όπως και να έχει πάντως, τα εν λόγω υλικά καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Δείτε τα διάφανα ρολά μας

Κόστος διάφανων ρολών

Στην Cancelletto, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία δεν πρέπει να συμβιβάζονται λόγω του κόστους. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ρολά ασφαλείας. Κάθε προσφορά διαμορφώνεται για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, επί της οδού Ηλέκτρας στο Τριάδι ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310464594 ή στο 6947152723. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτίμηση της εργασίας που χρειάζεστε.

Η διαδικασία είναι απλή και διαφανής: αφού λάβουμε το αίτημά σας, ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας, εφόσον απαιτείται, για την ακριβέστερη εκτίμηση του κόστους και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα περιβάλλον ηρεμίας και κομψότητας που θα αναδείξει τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.