Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. Στην Cancelletto θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) στις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα, στη Cancelletto θα βρείτε:

Τύποι Γκαραζοπορτών ασφαλείας

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες :

Μία μονοκόμματη πόρτα, όπως φαίνεται και από το όνομα της, αποτελείται ένα μοναδικό κι ενιαίο φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα, το οποίο και κατασκευάζεται ειδικά γι’ αυτή τη δουλειά. Το άνοιγμα της πόρτας γίνεται χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό με βραχίονες και ελατήρια, ο οποίος είναι πολύ απλός στη λειτουργία του και με λίγα κινητά μέρη. Επιπλέον, μπορεί να είναι τόσο χειροκίνητος όσο και αυτόματος. Η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, οπότε και θα πρέπει να έχει λίγο ελεύθερο χώρο από μπροστά για να κινείται σωστά.

Γιατί να προτιμήσω μία μονοκόμματη γκαραζόπορτα;

• Είναι πολύ πιο οικονομική από μία σπαστή.
• Παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και λειτουργικότητας.
• Εύκολη λειτουργία στην χρήση..

Σπαστές γκαραζόπορτες :

Οι σπαστές γκαραζόπορτες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς καθώς μπορούν να προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και χρηστικότητας. Μία πόρτα τέτοιου τύπου στην ουσία αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια ορθογώνιου και μακρόστενου σχήματος, τα λεγόμενα panels, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς μεντεσέδες και άλλες ενώσεις.

Χάρη σε αυτό το σχεδιασμό τους, μπορούν να «σπάσουν» πράγμα που επιτρέπει την κατακόρυφη κίνηση τους .

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι σπαστές πόρτες είναι ο τρόπος ανοίγματος τους,Συγκεκριμένα, οι πόρτες αυτού του τύπου ανοίγουν προς τα πάνω πράγμα που συνδυάζεται με τη δυνατότητα ανάρτησης τους στο ταβάνι για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερος ελεύθερος χώρος τόσο μέσα σε ένα γκαράζ όσο κι έξω από αυτό, αφού δε χρειάζεται ελεύθερος χώρος μπροστά από την πόρτα για να μπορεί να ανοιγοκλείνει ελεύθερα.

Η τοποθέτηση μιας σπαστής γκαραζόπορτας μπορεί να γίνει σε κάθε γκαράζ, άσχετα από το μέγεθος της διόδου του, εξασφαλίζοντας μάλιστα και μέχρι και 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης σε σχέση με τις παραδοσιακές γκαραζόπορτες με ένα φύλλο. Ένα ακόμη σημαντικό προτέρημα της σπαστής γακαραζόπορτας είναι το γεγονός ότι κρατά τον καιρό και την βροχή μακριά από το γκαράζ και τα περιεχόμενα του χάρη στα μόνιμα και εξαιρετικά ανθεκτικά ελαστικά στεγανοποίησης που διαθέτει σε όλες τις πλευρές της.

Γιατί να προτιμήσετε μία σπαστή γκαραζόπορτα οροφής ;

• Θα έχετε ελεύθερο χώρο μπροστά από το γκαράζ τον οποίο και μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως θέλετε, για παράδειγμα μπορείτε να παρκάρετε άλλο αυτοκίνητο.
• Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο το ύψος και το μεγαλύτερος μέρος του πλάτους του ανοίγματος του γκαράζ σας, κάτι πολύ σημαντικό για όσους έχουν μεγάλα οχήματα.
• Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα προκειμένου να ταιριάξουν με κάθε αρχιτεκτονικό αλλά και διακοσμητικό στιλ

Αυτόματη γκαραζόπορτα :

Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πέρα από τη πώληση πορτών για γκαράζ, διαθέτουμε τα καλύτερα υλικά για γκαραζόπορτες και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές αν έχετε κάποοιο πρόβλημα. Σας προτείνουμε οικονομικές γκαραζόπορτες ανάλογα των αναγκών σας πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις καταπληκτικές μας προσφορές

Ανοιγόμενες γκαραζόπορτες

Με τον όρο αυτό εννοούμε συνήθως τις πόρτες γκαράζ που ανοίγουν στο πλάι. Οι πόρτες αυτές χρειάζονται πολύ ελεύθερο χώρο για τη λειτουργία τους κι έτσι συνήθως τις συναντάμε σε εισόδους οικοπέδων και βιομηχανικούς χώρους. Συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις και είναι βαριές. Στην κατηγορία αυτή μπορεί να ανήκει και μία γκαραζόπορτα φυσαρμόνικα. Τέλος, μπορεί να δείτε σε αυτή τη κατηγορία και γκαραζόπορτα με πόρτα η οποία επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο προσωπικού χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει και να κλείσει η γκαραζόπορτα.

Γενικά, μία ανοιγόμενη συνήθως είναι ηλεκτρική πόρτα γκαράζ γιατί λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους της, απαιτείται μεγάλη δύναμη για το άνοιγμα και το κλείσιμο της, οπότε ο έλεγχος της είναι πιο εύκολος με ένα ισχυρό μοτέρ.

Γιατί να προτιμήσετε μία ανοιγόμενη γκαραζόπορτα:

Είναι η ιδανική λύση για μεγάλες διόδους.

Έχετε έναν βιομηχανικό χώρο στον οποίο σταθμεύουν οχήματα και θέλετε να τον ασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είναι η καλύτερη λύση για να περιορίσετε την πρόσβαση σε οχήματα σε έναν χώρο με περίφραξη και είσοδο, όπως για παράδειγμα ένα συγκρότημα κατοικιών ή ακόμη κι ένα βιομηχανικό πάρκο.

Έχετε μεγάλο γκαράζ και δεν σας καλύπτουν οι άλλες πόρτες γκαράζ όσο θα θέλατε είτε ξεφεύγει το κόστος τους.

Γκαραζόπορτα ρολό

Εδώ μιλάμε για τις πλέον μοντέρνες γκαραζόπορτες. Στην ουσία πρόκειται για μία πιο εξελιγμένη αναδιπλούμενη γκαραζόπορτα η οποία έχει τόσα πολλά κομμάτια, που μπορεί να μαζευτεί σε ρολό. Στην ουσία λοιπόν έχουμε μία λύση που μοιάζει με τα ρολά ασφαλείας που θα βρούμε σε διάφορα καταστήματα. Αυτό που κάνει αυτές τις γκαραζόπορτες ασφαλείας να διαφέρουν από τα ρολά καταστημάτων, είναι το γεγονός ότι προσφέρουν και προστασία από τα στοιχεία της φύσης και τη φασαρία του δρόμου χάρη στα ειδικά μονωτικά υλικά με τα οποία είναι εμπλουτισμένες. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου ελεύθερο χώρο για την λειτουργία τους και μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στα πιο μικρά γκαράζ.

Γιατί να προτιμήσετε μία γκαραζόπορτα ρολό;

Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, απλά σκεφτείτε ότι στην ουσία είναι μία οικιακή των ρολών καταστημάτων που επιλέγουν οι τράπεζες και τα κοσμηματοπωλεία.

Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και δεν περιορίζεται σχεδόν καθόλου από το μέγεθος του γκαράζ και τον ελεύθερο του χώρο.

Ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός είτε γίνεται χειροκίνητα είτε αυτόματα.

Μία γκαραζόπορτα αναδιπλούμενη αυτού του τύπου μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ηλεκτρική γκαραζόπορτα καθώς η προσθήκη μοτέρ είναι πολύ απλή καθώς μοιάζει με αυτή για τα ρολά ασφαλείας.

Γκαραζόπορτες τιμές

Το κόστος γκαραζόπορτας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μπορεί να προσαρμοστεί στο πορτοφόλι σας. Ο πρώτος παράγοντας είναι ο τύπος της πόρτας. Μία πτυσσόμενη γκαραζόπορτα συνήθως θα είναι φθηνότερη από μία μονοκόμματη, ειδικά αν αυτή κατασκευάζεται από κάποιο ιδιαίτερο υλικό όπως το μασίφ ξύλο. Ο δεύτερος παράγοντας είναι το μέγεθος: όσο μεγαλύτερη μία πόρτα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος της. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε. Υπάρχουν σχέδια και χρώματα που θεωρούνται σχετικά απλά και ως εκ τούτου έχουν χαμηλό κόστος ενώ τα πιο σύνθετα ανεβαίνουν αρκετά.

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας, είτε μιλάμε για μονοκόμματες είτε για πτυσσόμενες γκαραζόπορτες, είναι και το αν θα είναι η πόρτα αυτόματη ή όχι. Όπως είναι λογικό, οι αυτόματες γκαραζόπορτες είναι σημαντικά πιο ακριβές από τις χειροκίνητες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε μία αυτόματη πόρτα αλλά δεν έχετε εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, είναι να επενδύσετε σε μία καλή χειροκίνητη πόρτα και να την μετατρέψετε αργότερα σε αυτόματη. Να θυμάστε ότι σχεδόν όλες οι χειροκίνητες γκαραζόπορτες μπορούν να μετατραπούν σε αυτόματες, καλό θα ήταν ωστόσο να πείτε ότι σκοπεύετε να κάνετε την εν λόγω μετατροπή στο μέλλον στους ειδικούς του καταστήματος.

Δείτε τις Γκαραζόπορτες μας

Στόχος μας στην Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας στην ιστοσελίδα μας.

Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.

Ενδεικτικά Video

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους γκαραζόπορτες προσφέρει η Cancelletto;

Η Cancelletto προσφέρει μια σειρά από ηλεκτρικές γκαραζόπορτες, συμπεριλαμβανομένων πτυσσόμενων πορτών, μονοκόμματων, ανοιγόμενων και γκαραζοπορτων ρολών.

Οι γκαραζόπορτες της Cancelletto είναι κατάλληλες για όλα τα γκαράζ;

Ναι, οι πόρτες γκαράζ της Cancelletto μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε γκαράζ, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εισόδου του. Παρέχουν άφθονο χώρο και εύκολη λειτουργικότητα.

Μπορεί η Cancelletto να μετατρέψει οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη γκαραζόπορτα;

Ναι, η Cancelletto μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επιλεγμένη πόρτα σε αυτόματη χρησιμοποιώντας κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας και τηλεχειριστήρια για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

Ποιο είναι το εύρος τιμών για τις γκαραζόπορτες στην Cancelletto;

Η Cancelletto προσφέρει γκαραζόπορτες σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας προσιτές επιλογές για διάφορους τύπους γκαραζόπορτας.