Πτυσσόμενα Κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό προστασίας με ένα υποδειγματικό μείγμα απλότητας, αποτελεσματικότητας και ευκολίας. Η ραγδαία αύξηση της δημοτικότητάς τους αποτελεί απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας τους. 

Καθώς η εγκληματικότητα αυξάνετε ραγδαίως τα πτυσσόμενα κάγκελα στέκονται ως ισχυρές θωρακίσεις για την ιδιοκτησία σας, είτε πρόκειται για ένα άνετο εξοχικό σπίτι, είτε για ένα σπίτι στην πόλη, είτε για έναν πολυσύχναστο εμπορικό χώρο η κατάστημα.

Σε αντίθεση με τις τυπικές λύσεις ασφαλείας, τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας παρεμβάλουν ένα φυσικό εμπόδιο το οποίο αποτελεί έναν ανθεκτικό και αξιόπιστο μηχανισμό άμυνας, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες εισβολές μέσω θυρών, παραθύρων ή άλλων προσβάσιμων σημείων εισόδου.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας παραθέτουμε ορισμένους βασικούς παράγοντες για να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε μια σωστή και επωφελής επιλογή:

– Eπαγγελματική Εγκατάσταση. Αναζητήστε εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία όπως η εταιρεία Cancelletto.

– Προτεραιότητα στην Ασφάλεια. Ποτέ μην συμβιβάζεστε με λιγότερη ασφάλεια λόγω του προϋπολογισμού σας. Η ασφάλεια σας είναι ανεκτίμητη.

– Ευελιξία. Εξετάστε την ευέλικτη εφαρμογή τους και σε άλλες ευάλωτες περιοχές του χώρου σας για ολοκληρωμένη προστασία.

– Ψυχική ηρεμία. Ο στόχος της επένδυσης σας είναι να είστε ήρεμοι απολαμβάνοντας τον χώρο σας χωρίς ανησυχία. Μην αρκεστείτε σε κάτι που υπολείπεται αυτής της διαδικασίας.

Γιατί να βάλετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας στον χώρο σας ;

Η διασφάλιση σας του χώρου σας δεν χρειάζεται να γίνεται εις βάρος της προσβασιμότητας ή της αισθητικής.

Μπορούμε να έχουμε ένα αρμονικό μείγμα αντοχής, ευελιξίας και στυλ.

Ανακαλύψτε τους λόγους πίσω από τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγκατάστασης ποιοτικών πτυσσόμενων κάγκελων στον χώρο σας.

Προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία

Το γεγονός ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα δεν είναι μία ενιαία κατασκευή μπηγμένη στον τοίχο, όπως τα σταθερά κάγκελα, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να παραβιαστούν εύκολα ή σχετικά εύκολα από τους κλέφτες, αυτό όμως είναι κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Aγκυρώνονται με ασφάλεια στον τοίχο και εκεί που ενώνονται για να κλείσουν, ασφαλίζονται με ειδικές ανθεκτικές κλειδαριές ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας οι οποίες κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικά υλικά.

Οι συγκεκριμένες κλειδαριές είναι πολύ δύσκολα παραβιάσιμες εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας αρκεί βέβαια η επιλογή αλλά και η εγκατάσταση να γίνει από ειδικούς.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Εξαιρετική πρακτικότητα

Αυτό που κάνει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας να ξεχωρίζουν και να υπερτερούν σε σχέση με τα σταθερά κάγκελα ασφαλείας, είναι το γεγονός ότι είναι πολύ πιο χρηστικά και πρακτικά.

Η τακτοποιημένη αναδίπλωση τους λόγω της φύσης του σχεδιασμού τους είναι ιδιαίτερα επωφελής σε στενούς χώρους εξασφαλίζοντας ανεμπόδιστη πρόσβαση.

Επιπλέον, ακριβώς επειδή μπορούν να ανοίξουν, μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε είσοδο ή άνοιγμα ακόμη και στις πόρτες, πράγμα που τα κάνει πιο πρακτικά από τα σταθερά τα οποία και αποκλείουν για πάντα τις διόδους στις οποίες τοποθετούνται.

Τέλος, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση: ένα καθάρισμα τον μήνα είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους.

Τέλειος συνδυασμός αισθητικής και προσιτότητας

Υπάρχει μια ευρεία γκάμα και ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν διακριτικά ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.

Είναι μία οικονομικά αποδοτική λύση χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Στα πτυσσόμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές βαφές (π.χ. ηλεκτροστατική βαφή) οι οποίες είναι ανθεκτικές στον ήλιο και στις άστατες καιρικές συνθήκες διατηρώντας την εμφάνιση και την λειτουργικότητα τους με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές κατασκευής

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μας είναι πλήρως πλαισιωμένα συρόμενα κιγκλιδώματα ασφαλείας, κατασκευάζονται κατά παραγγελία από υλικά εξ ολοκλήρου εισαγόμενα από την Ιταλία και συναρμολογούνται σύμφωνα με τις Ιταλικές προδιαγραφές με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές. Δημιουργούνται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη.

banner1

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL standard. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της Cancelletto διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τον άσχημο καιρό και παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Πτυσσόμενα Κάγκελα – Ιδιαίτερες λειτουργίες 

 • Ροδάκια από τεφλόν με λίπανση κλειστού τύπου για την αθόρυβη κίνηση του κάγκελου
 • Extra ενισχυμένος πάνω οδηγός σειράς 400 πάχους 3mm, κομμένος στις 45 μοίρες
 • Ανοιγόμενο σύστημα εξοικονόμησης χώρου
 • Extra ενισχυμένοι μεντεσέδες 18mm
 • Κλειδαριά χωνευτή σε ειδικό προφίλ μέσω 2 ατσαλοβεργών. Η κλειδαριά μετακινεί αμφίδρομα 3 γάντζους για το κλείδωμα του κάγκελου στο αντίκρισμα
 • Ανακλινόμενος κάτω οδηγός (κατωκάσι) για να είναι ελεύθερη η διέλευση εμπορευμάτων ή ατόμων
 • Ατσαλόβεργες κομμένες στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη, αποστραντζαριστή ατσαλολαμαρίνα 1.5mm σε προφίλ σε σχήμα πι (Π)
 • Χιαστά 1.4mm x 2mm
 • Περτσίνια συναρμολόγησης 5 x 47mm

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας – Δύο Τύποι

 • Βαρέως Τύπου

  – Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και διπλό ρουλεμάν, με ανακλινόμενο οδηγό, με κρυφή κλειδαριά ασφαλείας και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

 • Ελαφρύ Τύπου

  – Με δύο σειρές κοντά χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και διπλό ρουλεμάν, με ανακλινόμενο οδηγό, με κρυφή κλειδαριά ασφαλείας και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

Και στις δύο κατηγορίες (ελαφρού και βαρέως τύπου) υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανοιγόμενου συστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί το καθαρό άνοιγμα των διαστάσεων.

Τι θα πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι το γεγονός ότι δεν είναι όλα ίδια.

Με άλλα λόγια, δεν αρκεί να επιλέξετε οποιαδήποτε κάγκελα για να θωρακίσετε τους χώρους σας.

Ας δούμε λοιπόν σε γενικές γραμμές τι θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε.

Υλικό και αντοχή

Δεν κατασκευάζονται όλα από το ίδιο υλικό.

Το υλικό τους επηρεάζει σημαντικά την αντοχή και την μακροζωία τους.

Αν και τα υλικά υψηλής αντοχής είναι συγκεκριμένα, ορισμένα υπερτερούν σε ανθεκτικότητα έναντι των άλλων.

Ο χάλυβας είναι πάντα μία καλή και αξιόπιστη επιλογή, ακόμη και αν είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες.

Κλειδαριά ασφαλείας

Λένε ότι μία αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της.

Στα πτυσσόμενα αυτός ο κρίκος είναι η κλειδαριά ασφαλείας.

Χρησιμοποιούμε ποιοτικές κλειδαριές ασφαλειας ιταλικής προέλευσης.

Η κλειδαριά είναι καλό όχι μόνο να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύπλοκη, αλλά και να τοποθετείται «κρυμμένη» δηλαδή σε σημείο που ο διαρρήκτης δεν θα μπορεί να έχει οπτική ή οποιαδήποτε άλλη επαφή μαζί της.

Μεντεσέδες

Οι μεντεσέδες θα πρέπει να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας  να μπορεί να ανοίγει και να κλείνει ελεύθερα, χωρίς να εμποδίζεται από τα παράθυρα ή τις πόρτες.

Για να υλοποιηθεί η τοποθέτηση των μεντεσέδων θα πρέπει να γίνουν μετρήσεις αλλά και προσομοιώσεις στον χώρο από ειδικούς.

Εγκατάσταση

Η σωστή εγκατάσταση είναι υψίστης σημασίας ως αφορά την αποτελεσματικότητα τους.

Η ερασιτεχνική εγκατάσταση θα μπορούσε να προσφέρει ευκαιρία διάρρηξης σε έμπειρους διαρρήκτες.

Αν θέλετε να αποφύγετε τέτοιους είδους κινδύνους αναθέστε την εγκατάσταση σε πιστοποιημένους επαγγελματίες οι οποίοι θα διασφαλίσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του συστήματος που επιλέξατε.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Τοποθέτηση Πτυσσόμενων Κάγκελων – Πεδία Εφαρμογής

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι μία ευέλικτη λύση ασφαλείας που μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση σε διάφορους χώρους. Από τις εξώπορτες ως τα εσωτερικά ανοίγματα εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη κάλυψη και ενισχυμένη προστασία.

Ας δούμε λοιπόν που μπορούν να μπουν και γιατί.

Πόρτες

H εγκατάσταση σε πόρτες είτε πρόκειται για την κύρια είσοδο είτε για άλλες εσωτερικές πόρτες παρέχει ένα επιπλέον στρώμα ασφαλείας έναντι πιθανών εισβολών.

Οι ράγες αυτές μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να ταιριάζουν με το στυλ της εκάστοτε πόρτας διατηρώντας την αισθητική της ενώ παράλληλα αυξάνουν την προστασία.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Παράθυρα

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε παράθυρα οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος.

Αποτρέπουν τους κλέφτες ενώ παράλληλα εξακολουθούν να επιτρέπουν την διέλευση του φωτός και του αέρα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο για ενσωμάτωση συστήματος κλειδώματος που μπορεί να ανοίξει από το εσωτερικό παρέχοντας μια πρόσθετη οδό εξόδου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Μπαλκονόπορτες

Οι μπαλκονόπορτες πολύ συχνά παραμελούνται σε θέματα ασφάλειας ενώ αποτελούν ένα ευάλωτο σημείο εισόδου.

Η εγκατάσταση εξασφαλίζει προστασία χωρίς να επηρεάζεται η θέα που έχετε ή η πρόσβαση σας στον εξωτερικό χώρο.

Για αυξημένο επίπεδο προστασίας επιλέξτε μπάρες ασφαλείας που κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν εύκολα από το εσωτερικό

Κάγκελα Ασφαλείας – Σταθερά ή πτυσσόμενα και γιατί

Το μεγάλο δίλλημα όταν θέλω να αγοράσω κάγκελα ασφαλείας συνήθως είναι το εξής: σταθερά ή πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας;

Ας προσπαθήσουμε να το απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένα γίνεται.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τα μοντέρνα κάγκελα ασφαλείας είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να μπορούν όλοι να βρουν λύσεις συμβατές με την αισθητική τους.

Η κύρια διαφορά των δύο ειδών κάγκελων είναι στον πρακτικό τομέα.

Όσον αφορά τον πρακτικό τομέα λοιπόν, τα σταθερά κάγκελα έχουν το σαφές μειονέκτημα ότι είναι σταθερά.

Μιλάμε συνήθως για κάγκελα βαρέως τύπου τα οποία στερεώνονται σε ένα σημείο και δεν μπορούν να μετακινηθούν από αυτό, οπότε και στην ουσία η δίοδος την οποία προστατεύουν παύει να είναι δίοδος.

Τα πτυσσόμενα από την άλλη, ακριβώς επειδή μπορούν και ανοίγουν  επιτρέπουν στην δίοδο να εξακολουθεί να επιτρέπει την κίνηση από και προς αυτήν.

Επιπλέον μπορούν να μαζευτούν και να κρυφτούν σχεδόν τελείως, οπότε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να επιλέξει να τα έχει μαζεμένα σε κάποιες περιστάσεις, όπως ας πούμε ένα τραπέζι ή μία δεξίωση. 

Εδώ να πούμε πως μπορεί να γίνει και συνδυασμός κάγκελων ασφαλείας: κάποιοι επιλέγουν σταθερά κάγκελα για παράθυρα σε ψηλά σημεία του σπιτιού τους και πτυσσόμενα για πόρτες, μπαλκονόπορτες και άλλα παράθυρα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Τιμές και προσφορές για πτυσσόμενα κάγκελα

Όπως είναι φυσικό, το κόστος εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες.

Ο πρώτος παράγοντας που καθορίζει τη τιμή και την ελάχιστη χρέωση είναι φυσικά το υλικό και η ανθεκτικότητα των κάγκελων: τα βαρέως τύπου είναι σαφώς πιο ακριβά από τα ελαφρού τύπου.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την τιμή είναι φυσικά ο σχεδιασμός. 

Τα πιο πολύπλοκα και μοντέρνα σχέδια είναι πιο ακριβά από τα απλά και κλασικά.

Η έρευνα αγοράς θα σας δώσει την δυνατότητα να εντοπίσετε προσφορές αλλά και να πάρετε ένα μέσο όρο κόστους για την αγορά που θέλετε να κάνετε

Τέλος η τιμή επηρεάζεται από το μέγεθος τους. Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο ακριβά.

Εδώ μπορείτε να διαβάστε περισσότερα 

Πτυσσόμενα Κάγκελα στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τα έργα μας:

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην οδό Ηλέκτρας, 570 01 Τριάδι Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να έρθετε από την έδρα μας σε περίπτωση που θέλετε να γνωριστούμε απο κοντά.

Η ομάδα μας θα σας προτείνει το πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας σύμφωνα με τις αναγκες σας

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας;

Προστασία, αισθητική, λειτουργικότητα και ευελιξία είναι τα βασικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας.

Πως διαφέρουν τα πτυσσόμενα από τα κιγκλιδώματα ασφαλείας;

Σε αντίθεση με τα σταθερά κιγκλιδώματα ασφαλείας, τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι πιο πρακτικά και ευέλικτα. Μπορούν να διπλωθούν με τάξη, καθιστώντας τα ιδανικά σε στενούς χώρους και εξασφαλίζοντας ανεμπόδιστη πρόσβαση.

Πως διαφέρουν τα πτυσσόμενα από τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας;

Η διαφορά τους είναι στον τρόπο λειτουργίας τους. Ενώ τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας μετακινούνται οριζόντια για να ανοίξουν ή να κλείσουν, τα πτυσσόμενα κάγκελα ανοίγουν και κλείνουν με άνοιγμα προς τα πλάγια.

Πως διαφέρουν τα πτυσσόμενα κάγκελα από τις πτυσσόμενες σιδεριές ασφαλείας;

Η κύρια διαφορά τους είναι στα υλικά κατασκευής. Ενώ οι πτυσσόμενες σιδεριές ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από σίδηρο, τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτή η διαφορά στο υλικό προσφέρει διαφορετικά επίπεδα αντοχής, αισθητικής και αντίστασης στη διάβρωση.

Είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αδιάρρηκτα;

Τα πτυσσόμενα κάγκελα αγκυλώνονται με ασφάλεια στον τοίχο και ασφαλίζονται με ειδικές και ανθεκτικές κλειδαριές ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας. Αυτού του τύπου οι κλειδαριές είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστούν, εξασφαλίζοντας ένα ψηλό επίπεδο ασφάλειας και αποτελούν μία αποτελεσματική αντικλεπτική λύση.

 

Σχετικές Πηγές

Αποτρέψτε αυτά τα λάθη στην χρήση πτυσσόμενων κάγκελων

Τα πλεονεκτήματα των πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας

4 συμβουλές πριν αγοράσετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Πως να βρείτε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη

Προστασία εξοχικού με προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας

Συνδυασμός συστημάτων ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια


Στόχος μας στη Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

 • Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας μέσω της ιστοσελίδα μας.
 • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες
 • Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να σας λύσουμε τις απορίες και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.