Κάγκελα ασφαλείας & χρησιμότητα

Τα κάγκελα ασφαλείας σχετίζονται με την προστασία καθενός από εμάς. Καθώς, όμως, η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία, τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι αυτά που προσφέρουν απόλυτη προστασία θωρακίζοντας κάθε ιδιοκτησία, είτε πρόκειται για εξοχικό σπίτι, είτε για τη βασική οικία, είτε για χώρο εργασίας.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές προτάσεις ασφαλείας, τα πτυσσόμενα κάγκελα συνιστούν ένα εύχρηστο, αλλά πολύ ανθεκτικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο μηχανισμό άμυνας, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες εισβολές μέσω κάθε πιθανού σημείου εισόδου.

Γιατί να προτιμήσετε τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας:

Μέγιστη προστασία

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, τοποθετούνται με ειδική διαδικασία στον τοίχο και ασφαλίζονται, στο σημείο ένωσης, με μια απαραβίαστη κλειδαριά ασφαλείας.

Εξαιρετική πρακτικότητα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας ξεχωρίζουν, διότι είναι πολύ πρακτικά και εύχρηστα. Είναι σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να αναδιπλωθούν εύκολα, οπότε δεν ακυρώνεται η πρόσβαση στο σημείο τοποθέτησης. Αντίθετα, τα σταθερά κάγκελα αποκλείουν τη δίοδο μετά την εγκατάστασή τους. Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από απόλυτη ευελιξία, ακριβώς επειδή μπορούν να “ανοίξουν” και να προσαρμοστούν στις διαστάσεις οποιασδήποτε εισόδου ή ανοίγματος. Τέλος, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση: ένα καθάρισμα μία φορά ανά μήνα αρκεί για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Διαβάστε εδώ περισσότερα: Πως επιλέγω πρακτικά και λειτουργικά πτυσσόμενα κάγκελα

Οικονομική λύση – υψηλή αισθητική

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας διατίθενται σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε χώρο να προφυλάσσεται επαρκώς, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική του. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή, έτσι, διατηρούν τη φρέσκια εικόνα τους σε βάθος χρόνου.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα χάρη στα οποία θα πειστείτε για τη σημασία εγκατάστασης ποιοτικών πτυσσόμενων κάγκελων στον χώρο σας.

Τέλειος συνδυασμός αισθητικής και προσιτότητας

Υπάρχει μια ευρεία γκάμα και ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν διακριτικά ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.

Είναι μία οικονομικά αποδοτική λύση χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Στα πτυσσόμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές βαφές (π.χ. ηλεκτροστατική βαφή) οι οποίες είναι ανθεκτικές στον ήλιο και στις άστατες καιρικές συνθήκες διατηρώντας την εμφάνιση και την λειτουργικότητα τους με την πάροδο του χρόνου.

Αναβαθμισμένα κάγκελα ασφαλείας Cancelletto & χαρακτηριστικά

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας σε κάθε περίπτωση αποτελούν μία προηγμένη πρόταση ασφαλείας. Συνεργαζόμενοι, όμως, με την εταιρεία μας θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα με τα καλύτερα πτυσσόμενα κάγκελα με την υπογραφή “Cancelletto”. Πρόκειται για συρόμενα κιγκλιδώματα από γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνα. Επειδή οι νεόδμητες οικοδομές πλέον κατασκευάζονται με θερμοπροσόψεις, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση πλαισίων  για την καλύτερη στήριξη των πτυσσόμενων κάγκελων. Κατασκευάζονται κατά παραγγελία από υλικά εξ’ ολοκλήρου εισαγόμενα από την Ιταλία, ενώ συναρμολογούνται σύμφωνα με τις ανώτερες Ιταλικές προδιαγραφές με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές. Προσαρμόζονται σε κάθε διάσταση, με εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Διαθέτουν απόλυτη αντοχή κατά το πέρασμα του χρόνου και απέναντι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

banner1

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Πτυσσόμενα Κάγκελα Cancelletto – Ιδιαίτερες λειτουργίες 

  • Ροδάκια με λίπανση για επίτευξη αθόρυβης κίνησης
  • Extra ενισχυμένος πάνω οδηγός
  • Ανοιγόμενο σύστημα, για εξοικονόμηση χώρου
  • Ενισχυμένοι μεντεσέδες
  • Κλειδαριά χωνευτή σε ειδικό προφίλ με ατσαλόβεργες, η οποία μετακινεί αμφίδρομα 3 γάντζους, για ανώτερης ασφαλείας κλείδωμα
  • Ανακλινόμενος κάτω οδηγός για ελεύθερη διέλευση ατόμων και εμπορευμάτων

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας & Τύποι

Υπάρχουν δύο τύποι : βαρέως και ελαφρύ τύπου. Η διαφορά τους είναι μία διπλή σειρά χιαστών.

  • Βαρέως

  • Ελαφρύ

Τι θα πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Τα πτυσσόμενα κάγκελα που κυκλοφορούν στην αγορά διαφέρουν ως προς την αποτελεσματικότητά τους. Ενημερωθείτε κατάλληλα, προκειμένου να  ενημερωθείτε για τον κάθε τύπο.

Υλικό και αντοχή

Το υλικό με βάση το οποίο κατασκευάζεται κάθε πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας επηρεάζει την αντοχή του. Ο χάλυβας αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή: αποτελεί πιο ακριβό υλικό, αλλά επενδύετε μακροπρόθεσμα.

Κλειδαριά ασφαλείας

Στα πτυσσόμενα κάγκελα η κλειδαριά ασφαλείας παίζει καθοριστικό ρόλο. Έχει σημασία να είναι “δύσκολη” για όποιον προσπαθήσει να την παραβιάσει και όχι εμφανής.

Μεντεσέδες

Χρησιμοποιούνται σε περίπτωση επιλογής ανοιγόμενου πτυσσόμενου κάγκελου.

Εγκατάσταση – Τοποθέτηση

Η εγκατάσταση – τοποθέτηση γίνεται από έμπειρο προσωπικό χωρίς ζημιές και με τα πιο ακριβά υλικά (βίδες, σιλικόνη, ούπα, κτλ)

Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός τοποθέτησης των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας

Σημεία Τοποθέτησης Πτυσσόμενων Κάγκελων

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας προσφέρουν ουσιαστική λύση σε κάθε αίτημα για ασφάλεια, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα ευάλωτα σημεία των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και ανώτατο επίπεδο προστασίας.

Ας δούμε πού μπορούμε να τοποθετήσουμε τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας:

Πόρτες

Εδώ η εγκατάσταση αφορά την κύρια είσοδο του σπιτιού, που ακόμα και αν είναι μία θωρακισμένη πόρτα, μπορεί να παραβιαστεί. Έτσι η τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων είναι επιτακτική ανάγκη και είναι κάτι που γίνεται με γνώμονα τόσο την προστασία, όσο και την υπάρχουσα αισθητική.

Παράθυρα

Τοποθετώντας πτυσσόμενα κάγκελα στα παράθυρα εξαλείφουμε την πιθανότητα εισβολής, ενώ παράλληλα δε μειώνεται ο επαρκής αερισμός και η διέλευση του φωτός. Επιπλέον, η ενσωμάτωση κλειδώματος που ανοίγει από το εσωτερικό θα προσφέρει μία ακόμα έξοδο, σε περίπτωση ανάγκης.

Διαβάστε περισσότερα: Κάγκελα για παράθυρα τα σχέδια και οι τιμές τους

Μπαλκονόπορτες

Και οι μπαλκονόπορτες είναι ένα σημείο όπου δε θα πρέπει να παραλείψουμε να τοποθετήσουμε τα απαραίτητα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Μετά την εγκατάσταση καταργείται η δυνατότητα παραβίασης από το συγκεκριμένο σημείο. Παράλληλα, θα εξακολουθείτε να βγαίνετε άνετα στον εξωτερικό χώρο και να απολαμβάνετε εξίσου τη θέα.

Τιμές και προσφορές για πτυσσόμενα κάγκελα

Το κόστος που συνοδεύει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας καθορίζεται από αρκετούς παράγοντες:

Πρώτη ύλη: Τα βαρέως τύπου κάγκελα είναι ακριβότερα σε σχέση με τα ελαφρύ τύπου.

Μέγεθος: Δεδομένου ότι οι πιο μεγάλες κατασκευές έχουν δημιουργηθεί με μεγαλύτερη ποσότητα υλικού είναι και πιο ακριβές.

Ανθεκτικότητα: Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ανθεκτικά στο χρόνο, όσον αφορά τη βαφή, επειδή η πρώτη ύλη είναι γαλβανισμένη και έπειτα βάφεται ηλεκτροστατικά, που σημαίνει διπλή «στρώση» βαφής.

Χρώμα : Υπάρχουν 3 επιλογές : α) η γαλβανιζέ μορφή, που δεν χρεώνεται έξτρα, β) ηλεκτροστατική βαφή τύπου RAL, που χρεώνεται, γ) ηλεκτροστατική βαφή τύπου polydrox, που είναι η πιο ακριβή και επίσης χρεώνεται.

 

Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα με την Cancelletto είναι ο συνδυασμός εξειδίκευσης και απόλυτης γνώσης της αγοράς. Κατασκευάζουμε τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μας οι ίδιοι και για αυτό είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, μπορούμε να δώσουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ακόμη και στο πλαίσιο πιο περιορισμένου προϋπολογισμού.

Ανταγωνιστικότητα : Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας απέναντι στον πελάτη είναι ότι θα αγοράσει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας από «πρώτο» χέρι, άρα η τιμή είναι η καλύτερη της αγοράς.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Cancelletto – Δείτε τα έργα μας:

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην οδό Ηλέκτρας, 570 01 Τριάδι Θεσσαλονίκη. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στην έδρα μας και να σας δείξουμε από κοντά τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας.

Τα Πτυσσόμενα Κάγκελά μας

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αδιάρρηκτα;

Το βασικό πλεονέκτημα των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας είναι η αποτροπή των επίδοξων διαρρηκτών, δηλαδή δεν θα ασχοληθούν με την καταστροφή τους γιατί θα κάνουν και θόρυβο και πολύ χρόνο. Έτσι, αποτελούν την πιο αποτελεσματική αντικλεπτική μέθοδο της αγοράς.

Μπορεί να παραβιαστεί η κλειδαριά;

Όχι, διότι η κλειδαριά μας ενώνεται με «φουρκέτες» σε 3 αμφίδρομους γάντζους και δεν έχει μύλο. Οπότε, καταστρέφοντας την κλειδαριά, οι γάντζοι παραμένουν στα σημεία κλειδώματος, επομένως το κάγκελο παραμένει κλειστό.

Για ποιο λόγο η κλειδαριά μας είναι χωνευτή, ανάμεσα στα προφίλ;

Διότι, μπορούμε να κλειδώσουμε είτε είμαστε μέσα στο σπίτι είτε είμαστε έξω. Επιπλέον, εάν ξεχάσουμε το κλειδί πάνω στην κλειδαριά και θέλουμε να κλείσουμε το παντζούρι ή την σίτα, δεν θα βρούμε εμπόδιο.


Στόχος μας στη Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

  • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες
  • Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε και να κάνουμε τις πιο εύστοχες προτάσεις που αφορούν ειδικά εσάς και το χώρο σας!