Μία βόλτα στην αγορά αρκεί για να δει κανείς ότι πλέον δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κατάστημα που να μην έχει ρολό ασφαλείας. Τα ρολά δημιουργούν ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα σε όσους βρίσκονται έξω από ένα κατάστημα και το ίδιο κατάστημα, ένα εμπόδιο που όποιος θέλει να μπει θα πρέπει να το ξεπεράσει, πράγμα για το οποίο θα χρειαστεί χρόνος και γνώσεις που δεν διαθέτουν οι περισσότεροι επιτήδειοι.

Πολλοί καταστηματάρχες νομίζουν ότι επειδή το κατάστημα τους είναι σε κάποια σχετικά ασφαλή περιοχή, δεν έχουν ανάγκη τα ρολά. Άλλοι ανησυχούν για το υπερβολικό κόστος που μπορεί να έχουν τα ρολά ασφαλείας ενώ και πολλοί φοβούνται ότι τα ρολά μπορεί να «κρύψουν» τη βιτρίνα τους και να κόψουν τη πελατεία.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τύπου ρολών και ο κάθε τύπος είναι ιδανικός για συγκεκριμένους τύπους επιχειρήσεων. Η επιλογή ρολών σίγουρα δεν είναι μία απλή υπόθεση, αλλά για πάρα πολλές επιχειρήσεις, η πιο κλασική επιλογή, τα δικτυωτά ρολά, είναι και η καλύτερη και η πλέον ιδανική όσο αφορά ρολά ασφαλείας για καταστήματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δικτυωτών Ρολών

Τα δικτυωτά ρολά αποτελούνται από μεταλλικές «βέργες» οι οποίες πλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μεταλλικό πλέγμα. Τα ανοίγματα αυτού του πλέγματος ονομάζονται συνήθως μάτια και το μέγεθος τους μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος όσον αφορά την επιθυμητή ασφάλεια και ορατότητα. Σε γενικές γραμμές, τα εν λόγω ρολά προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα στη βιτρίνα και το κατάστημα, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια.

Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδηρού Φ8mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβάνιζε λαμαρίνα δημιουργώντας ρομβοειδή ανοίγματα που τα συναντάμε σε διαφορές παραλλαγές που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Κατάλληλα για καταστήματα, οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η λειτουργιά του μπορεί να είναι χειροκίνητη η ηλεκτροκίνητη ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Συνήθως θα τα βρείτε σε ψιλικατζίδικα αλλά και σε φαρμακεία και καταστήματα ρούχων τόσο στο κέντρο μεγάλων πόλεων όσο και σε συνοικίες και γειτονιές. Γενικά, θα τα βρείτε σε καταστήματα που θέλουν να φαίνεται η βιτρίνα τους.

Τύποι / Είδη Δικτυωτών Ρολών

Μεγάλο Μάτι

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 17cm x 11,5cm

Μεσαίο Μάτι

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 11cm x 10cm

Μικρό Μάτι

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 7cm x 5cm

Πλεονεκτήματα

Τα δικτυωτά ρολά έχουν αρκετά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλή. Το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι άσχετα από το μέγεθος των «ματιών» τους, δεν κρύβουν τη βιτρίνα. Είναι ίσως τα μόνα ρολά που επιτρέπουν στις βιτρίνες των μαγαζιών να φαίνονται καθαρά, ακόμη και από απόσταση.

Μειονεκτήματα

Το κύριο μειονέκτημα που έχουν τα δικτυωτά ρολά είναι το γεγονός ότι λόγω των «ματιών» τους, δεν προσφέρουν το ίδιο μεγάλη προστασία από αντικείμενα που μπορούν να εκτοξευθούν ενάντια στη βιτρίνα. Εννοείται ότι και πάλι οι κλέφτες δεν θα μπορέσουν να περάσουν στο κατάστημα, αλλά μπορεί να γίνει κάποια ζημιά στο τζάμι της βιτρίνας από τα αντικείμενα που θα πετάξουν.

Δείτε τα δικτυωτά ρολά μας

Κόστος διχτυωτών ρολών

Στην Cancelletto, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία δεν πρέπει να συμβιβάζονται λόγω του κόστους. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ρολά ασφαλείας. Κάθε προσφορά διαμορφώνεται για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, επί της οδού Ηλέκτρας στο Τριάδι ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310464594 ή στο 6947152723. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτίμηση της εργασίας που χρειάζεστε.

Η διαδικασία είναι απλή και διαφανής: αφού λάβουμε το αίτημά σας, ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας, εφόσον απαιτείται, για την ακριβέστερη εκτίμηση του κόστους και την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα περιβάλλον ηρεμίας και κομψότητας που θα αναδείξει τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.