Συνδυάστε τα συστήματα ασφαλείας για ολοκληρωμένη ασφάλεια | Cancelletto

Συνδυάστε τα συστήματα ασφαλείας για ολοκληρωμένη ασφάλεια

Με τι μπορώ να συνδυάσω τα κάγκελα ασφαλείας για μέγιστη προστασία.

Έχετε αντιληφθεί τους κινδύνους της εποχής και θέλοντας να προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας βάλατε κάγκελα ασφαλείας παραθύρων και στις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας κάγκελα ασφαλείας της εταιρείας Cancelletto.Πράξατε σωστά, καθώς τα συγκεκριμένα κάγκελα προσφέρουν άριστη ασφάλεια, γιατί ακριβώς λειτουργούν αποτρεπτικά, δυσκολεύοντας και τελικά εμποδίζοντας τους επίδοξους κλέφτες από το να εισέλθουν στο χώρο σας, απειλώντας ίσως τη ζωή και σίγουρα την περιουσία σας.

Η δουλειά μας όμως στην εταιρεία Cancelletto δεν τελειώνει εδώ, γιατί η συνολική ασφάλεια του χώρου σας δε σταματάει στα κάγκελα ασφαλείας, αν φυσικά στόχος σας είναι η απόλυτη προστασία.  Για το λόγο αυτό βρήκαμε, αξιολογήσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις πιο έγκυρες και αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με τα κάγκελα ασφαλείας, για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο κρίσιμο θέμα που λέγεται ασφάλεια σπιτιού.

Προστασία με Κάγκελα ΑσφαλείαςΚλειδαριές ασφαλείας

Από τις πιο σημαντικές συμπληρωματικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε κλειδαριές ασφαλείας στις πόρτες σας.  Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την κεντρική είσοδο του σπιτιού σας, θα ήταν φρόνιμο να επενδύσετε σε κλειδαριά τύπου deadbolt, δηλαδή κλειδαριά με σύρτη.  Συνήθως οι πόρτες ασφαλείας έχουν ενσωματωμένη αυτού του είδους την κλειδαριά.  Στην περίπτωση δε που έχετε μια απλή συμβατική ξύλινη πόρτα, καλό θα ήταν να την ενισχύσετε με περισσότερους από έναν απλούς σύρτες, ειδικά αν δίπλα στην πόρτα έχετε τζάμι.  Έτσι, ακόμα και αν κάποιος σπάσει το τζάμι στην προσπάθειά του να παραβιάσει την πόρτα, θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο και μπορεί έτσι να αποθαρρυνθεί και να φύγει.

Συστήματα συναγερμών

Καλό είναι να γνωρίζετε πως υπάρχουν πλέον διαφόρων ειδών συστήματα συναγερμού.  Εκτός από αυτά που είναι τελευταίας τεχνολογίας που το κόστος τους είναι σημαντικό και αποθαρρυντικό, υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια και τα βαλάντια.  Μια έξυπνη και οικονομική λύση, είναι οι μικροί αυτόνομοι συναγερμοί που στερεώνονται σε μπαλκονόπορτες, παράθυρα και πόρτες.  Η λειτουργία τους είναι πολύ απλή καθώς χτυπούν ασταμάτητα βγάζοντας έναν ιδιαίτερα διαπεραστικό ήχο από τη στιγμή που ενεργοποιούνται και κάποιος αποπειραθεί να ανοίξει την πόρτα ή το παράθυρο στο οποίο είναι τοποθετημένοι.

Φώτα με ανιχνευτές κίνησης

Μια επίσης πολύ καλή πρακτική είναι η τοποθέτηση φωτισμού με ανιχνευτές κίνησης εξωτερικά και εσωτερικά του σπιτιού σας.  Τα πλεονεκτήματα εδώ είναι σημαντικά και αυταπόδεικτα από τη στιγμή που δε θα μπείτε στη διαδικασία να ξοδεύετε παραπάνω ηλεκτρικό ρεύμα μιας και τα φώτα αυτά θα ανάβουν μόνο όσο θα υπάρχει ανθρώπινη παρουσία και όχι άσκοπα. 

Επίσης η ξαφνική έκθεση στο φωτισμό και κατ’ επέκταση σε κοινή θέα είναι κάτι που θα τρέψει τους επιτήδειους σε φυγή.

Κάμερες

Σίγουρα οι κάμερες είναι ένα μέτρο ασφάλειας που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται σε επαγγελματικούς χώρους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αποτελέσει ένα αξιόπιστο οικιακό εργαλείο.  Ένα σύστημα με κάμερες μπορεί να έχει σημαντικό κόστος, αλλά πάντα υπάρχουν και οι φθηνές λύσεις. 

Μία από αυτές είναι να προμηθευτείτε πιστά αντίγραφα καμερών και να τα τοποθετήσετε σε εμφανή αλλά δύσκολα προσβάσιμα σημεία εντός και εκτός του σπιτιού, για παράδειγμα αρκετά ψηλά.  Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτή τη λύση και με προειδοποιητικές πινακίδες για να αποτρέψετε την όποια απόπειρα κατά της περιουσίας σας.

Όλες οι προαναφερθείσες ενέργειες που σας περιγράψαμε παραπάνω μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή της παραβίασης του σπιτιού σας.  Συμπληρωματικά, καλό θα είναι να έχετε υπόψη σας πως η αποτελεσματικότητα έγκειται στο συνδυασμό των μεθόδων αυτών, γιατί έτσι λειτουργούν σαν μέσα πρόληψης και αποφυγής μιας επικείμενης διάρρηξης.

Σε κάθε περίπτωση όμως δε θα πρέπει να ξεχνάτε τα προφανή, όπως το να μην αφήνετε τίποτα ξεκλείδωτο, ακόμα κι αν πρόκειται να λείψετε έστω και για λίγα λεπτά. Οι κλέφτες και όλων των ειδών οι επιτήδειοι δε χάνουν ευκαιρία να δράσουν αν φανείτε απρόσεκτοι ή αφύλαχτοι με οποιονδήποτε τρόπο.  

Τα κάγκελα ασφαλείας Cancelletto που μπορείτε να βρείτε σε αυτή την σελίδα αποτελούν μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους προστασίας, ωστόσο αν συνδυαστούν με άλλα μέτρα παρέχουν ύψιστη ασφάλεια.

Από τη στιγμή που έχετε βάλει στο χώρο σας κάγκελα ασφαλείας, έχετε κάνει ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα στη θωράκιση του σπιτιού σας.  Για την απόλυτη ασφάλιση του χώρου σας ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές μέθοδοι, που σε συνδυασμό λειτουργούν αποτρεπτικά για την όποια επικείμενη απόπειρα διάρρηξης.