Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. Στην Cancelletto θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) στις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα, στη Cancelletto θα βρείτε:

Τύποι Γκαραζοπορτών ασφαλείας

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες :

Μία μονοκόμματη πόρτα, όπως φαίνεται και από το όνομα της, αποτελείται ένα μοναδικό κι ενιαίο φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα, το οποίο και κατασκευάζεται ειδικά γι’ αυτή τη δουλειά. Το άνοιγμα της πόρτας γίνεται χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό με βραχίονες και ελατήρια, ο οποίος είναι πολύ απλός στη λειτουργία του και με λίγα κινητά μέρη. Επιπλέον, μπορεί να είναι τόσο χειροκίνητος όσο και αυτόματος. Η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, οπότε και θα πρέπει να έχει λίγο ελεύθερο χώρο από μπροστά για να κινείται σωστά.

Γιατί να προτιμήσω μία μονοκόμματη γκαραζόπορτα;

• Είναι πολύ πιο οικονομική από μία σπαστή.
• Παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και λειτουργικότητας.
• Εύκολη λειτουργία στην χρήση..

Σπαστές γκαραζόπορτες :

Οι σπαστές γκαραζόπορτες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς καθώς μπορούν να προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και χρηστικότητας. Μία πόρτα τέτοιου τύπου στην ουσία αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια ορθογώνιου και μακρόστενου σχήματος, τα λεγόμενα panels, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς μεντεσέδες και άλλες ενώσεις.

Χάρη σε αυτό το σχεδιασμό τους, μπορούν να «σπάσουν» πράγμα που επιτρέπει την κατακόρυφη κίνηση τους .

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι σπαστές πόρτες είναι ο τρόπος ανοίγματος τους,Συγκεκριμένα, οι πόρτες αυτού του τύπου ανοίγουν προς τα πάνω πράγμα που συνδυάζεται με τη δυνατότητα ανάρτησης τους στο ταβάνι για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερος ελεύθερος χώρος τόσο μέσα σε ένα γκαράζ όσο κι έξω από αυτό, αφού δε χρειάζεται ελεύθερος χώρος μπροστά από την πόρτα για να μπορεί να ανοιγοκλείνει ελεύθερα.

Η τοποθέτηση μιας σπαστής γκαραζόπορτας μπορεί να γίνει σε κάθε γκαράζ, άσχετα από το μέγεθος της διόδου του, εξασφαλίζοντας μάλιστα και μέχρι και 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης σε σχέση με τις παραδοσιακές γκαραζόπορτες με ένα φύλλο. Ένα ακόμη σημαντικό προτέρημα της σπαστής γακαραζόπορτας είναι το γεγονός ότι κρατά τον καιρό και την βροχή μακριά από το γκαράζ και τα περιεχόμενα του χάρη στα μόνιμα και εξαιρετικά ανθεκτικά ελαστικά στεγανοποίησης που διαθέτει σε όλες τις πλευρές της.

Γιατί να προτιμήσετε μία σπαστή γκαραζόπορτα οροφής ;

• Θα έχετε ελεύθερο χώρο μπροστά από το γκαράζ τον οποίο και μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως θέλετε, για παράδειγμα μπορείτε να παρκάρετε άλλο αυτοκίνητο.
• Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο το ύψος και το μεγαλύτερος μέρος του πλάτους του ανοίγματος του γκαράζ σας, κάτι πολύ σημαντικό για όσους έχουν μεγάλα οχήματα.
• Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα προκειμένου να ταιριάξουν με κάθε αρχιτεκτονικό αλλά και διακοσμητικό στιλ

Αυτόματη γκαραζόπορτα :

Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πέρα από τη πώληση πορτών για γκαράζ, διαθέτουμε τα καλύτερα υλικά για γκαραζόπορτες και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές αν έχετε κάποοιο πρόβλημα. Σας προτείνουμε οικονομικές γκαραζόπορτες ανάλογα των αναγκών σας πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις καταπληκτικές μας προσφορές

Δείτε τις Γκαραζόπορτες μας

Στόχος μας στην Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας στην ιστοσελίδα μας.

Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες

Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.

Ενδεικτικά Video