Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. Στην Cancelletto θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) στις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα, στη Cancelletto θα βρείτε:

Τύποι Γκαραζοπορτών ασφαλείας

  • Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Αυτη η γκαραζόπορτα αποτελείται από ένα μεγάλο πάνελ ή επίπεδο, το οποίο όταν ανοίγει η ανασηκώνεται στο ταβάνι του γκαράζ. Πρόκειται για μία οικονομική λύση η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη συντήρηση, μιας που δεν αποτελείται από πολλά κινούμενα και μηχανικά μέρη.

  • Σπαστή γκαραζόπορτα: Οι συγκεκριμένη γκαραζόπορτα αποτελείται από μικρότερα πάνελ, σαν λωρίδες. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κομψό τρόπο, συνήθως με μεντεσέδες. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, τα διάφορα πάνελ δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση ότι είναι μονοκόμματη. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άριστη μόνωση. Οι σπαστή γκαραζόπορτα ανοίγει κάθετα και προς τα πάνω. Αφήνει ελεύθερο όλο το άνοιγμα του γκαράζ και ετσι εξοικονομεί πολύ χώρο.

  • Αυτόματη γκαραζόπορτα: Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πέρα από τη πώληση πορτών για γκαράζ, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές για γκαραζόπορτες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις καταπληκτικές μας προσφορές

Δείτε τις Γκαραζόπορτες μας

Στόχος μας στην Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας στην ιστοσελίδα μας.

Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες

Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.