Οι πυράντοχες πόρτες είναι απαραίτητες για τη προστασία ενός χώρου από τη πυρκαγιά. Σύμφωνα με τον “κανονισμό πυροπροστασίας νέων κτιρίων” όλα τα κτίρια, είτε πρόκειται για οικίες είτε για καταστήματα ή επιχειρήσεις, θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά χώρους που να προστατεύονται από τη φωτιά. Οι πόρτες πυρασφάλειας, κρατάνε μακριά τη φωτιά από έναν χώρο και προσφέρουν πολύτιμο χρόνο για ασφαλή διαφυγή των ενοίκων. Η Cancelletto διαθέτει πόρτες και άλλα προϊόντα πυρασφάλειας κατασκευασμένα από τους διάσημους Ευρωπαϊκούς οίκους PUERTAS PADILLA και MAVERIN.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Οι πυράντοχες πόρτες της Cancelletto προσφέρουν μεγάλη προστασία από τη φωτιά, αλλά παρέχουν και άριστη ηχητική και θερμική μόνωση. Επιπλέον, οι πόρτες είναι σχεδιασμένες από κορυφαίους designers, έτσι ώστε να συνδυάζουν άψογα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα με την καλαισθησία. Τα σχέδια τους ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Στην Cancelletto θα βρείτε δύο ειδών πυράντοχες πόρτες:

Τύποι Πυράντοχων Πορτών

  • Μονόφυλλες ή δίφυλλες με διάρκεια προστασίας 60 λεπτών: κατασκευάζονται από ειδικά μονωτικά υλικά που τους επιτρέπουν να κρατούν την φωτιά και τον καπνό για 60 λεπτά. Έχουν πάχος 53 mm και η ασφάλεια τους είναι πιστοποιημένη.
  • Μονόφυλλες ή δίφυλλες με διάρκεια προστασία 120 λεπτών: κατασκευάζονται από ειδικά μονωτικά υλικά που τους επιτρέπουν να κρατούν την φωτιά και τον καπνό για 120 λεπτά. Έχουν πάχος 63 mm και η ασφάλεια τους είναι πιστοποιημένη.

Οι πόρτες πυρασφάλειας της Cancelletto διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές χωρίς να χάνουν την ποιότητα κατασκευής τους, όπως άλλωστε και όλα τα άλλα προϊόντα μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας στη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω πληροφορίες και προσφορές.

Δίφυλλη Πυρασφάλειας 120′Δίφυλλη Πυρασφάλειας 120'
Δίφυλλη Πυρασφάλειας 60′Δίφυλλη Πυρασφάλειας 60'
Μονόφυλλη Προστασίας 60΄Μονόφυλλη Προστασίας 60΄
Μονόφυλλη Προστασίας 120′Μονόφυλλη Προστασίας 120'

Δείτε τις Πυράντοχες Πόρτες μας