Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Λένε ότι το σπίτι μας είναι το κάστρο μας, αυτό δε σημαίνει μόνο ότι είναι ένας αποκλειστικά δικός μας χώρος στον οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε την προσωπικότητα μας, να δουλέψουμε και να χαλαρώσουμε, σημαίνει και ότι είναι ένας χώρος στον οποίο νιώθουμε ασφάλεια. Η αλήθεια όμως είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις η ασφάλεια που νιώθουμε στο σπίτι μας είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν υποστηρίζεται από κάποια μέτρα ασφαλείας και θωράκισης του χώρου, αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε κυριολεκτικά εκατοντάδες διαρρήξεις κάθε χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα νούμερα της εγκληματικότητας που αφορούν τις διαρρήξεις δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι αυξάνεται και το θράσος των κακοποιών. Οι διαρρήκτες πλέον είναι απελπισμένοι αφού λόγω των συνεχόμενων lockdown δεν μπόρεσαν να «δουλέψουν» για περίπου ενάμιση χρόνο, οπότε φαίνεται ότι τα «παραδοσιακά» μέτρα ασφαλείας όπως οι συναγερμοί και οι κάμερες πλέον δεν τους αποτρέπουν τόσο όσο παλιότερα. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, τα κάγκελα ασφαλείας πιθανότατα είναι το καλύτερο μέτρο ασφαλείας και θωράκισης όχι μόνο της περιουσίας αλλά και της ζωής μας.

Αυτό που κάνει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και γενικά τα κάγκελα ασφαλείας ένα τόσο αποτελεσματικό μέτρο θωράκισης είναι το γεγονός ότι στην ουσία πρόκειται για φυσικά εμπόδια τα οποία τοποθετούνται ανάμεσα στον κλέφτη και τις διόδους του σπιτιού. Οι κάμερες και οι συναγερμοί δρουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά τα κάγκελα ασφαλείας κρατούν τους κλέφτες έξω από το σπίτι σας και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό αλλά και πολύτιμο. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρετε για πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και τα κάγκελα ασφαλείας γενικότερα για το σπίτι σας.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για την προστασία κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας και πρακτικά αδιάρρηκτα, καθώς στην ουσία αποτελεί ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στον κλέφτη και κάποια δίοδο του σπιτιού. Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό είναι και ιδιαίτερα δημοφιλή και τα βλέπουμε σε πολλά σπίτια, καταστήματα αλλά και εξοχικά.

Γιατί να βάλετε στο σπίτι σας πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας ;

1. Προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία

Το γεγονός ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας δεν είναι μία ενιαία κατασκευή μπηγμένη στον τοίχο, όπως τα σταθερά κάγκελα, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να παραβιαστούν εύκολα ή σχετικά εύκολα από τους κλέφτες, αυτό όμως είναι κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας στερεώνονται και αυτά μέσα στον τοίχο και εκεί που ενώνονται για να κλείσουν, ασφαλίζονται με ειδικές κλειδαριές (κλειδαριά ασφαλείας) από πολύ ανθεκτικά υλικά και υψηλή τεχνολογία. Οι συγκεκριμένες κλειδαριές θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς και δύσκολα παραβιάσιμες, οπότε και το επίπεδο ασφάλειας στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν, αρκεί βέβαια η επιλογή αλλά και η εγκατάσταση να γίνει από ειδικούς.

2. Πολύ μεγάλη πρακτικότητα

Αυτό που κάνει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας να ξεχωρίζουν και να υπερτερούν σε σχέση με τα σταθερά κάγκελα ασφαλείας, είναι το γεγονός ότι είναι πολύ πιο χρηστικά και πρακτικά. Πέρα από το γεγονός ότι ανοίγουν, αξίζει να σημειωθεί ότι εξοικονομείται χώρος ειδικά σε στενά ανοίγματα και με αυτόν τον τρόπο μένει το πέρασμα καθαρό. 

Επιπλέον, ακριβώς επειδή μπορούν να ανοίξουν, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις εισόδους και τα ανοίγματα του σπιτιού, ακόμη και στις πόρτες, πράγμα που τα κάνει πιο πρακτικά από τα σταθερά τα οποία και αποκλείουν για πάντα τις δίοδους στις οποίες τοποθετούνται. Τέλος, απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση: ένα καθάρισμα τον μήνα είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους.

3. Τέλειος συνδυασμός αισθητικής και τιμής

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Η ποικιλία χρωμάτων είναι μεγάλη και μπορείτε να τα βάψετε σχεδόν σε όποιο χρώμα θέλετε οπότε είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάποιο που να ταιριάζει με το σπίτι σας. Είναι μια οικονομική λύση που σας παρέχει προστασία χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα. Στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές βαφές (π.χ. ηλεκτροστατική βαφή) οι οποίες είναι ανθεκτικές στον ήλιο και τα στοιχεία της φύσης. 

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές κατασκευής

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι πλήρως πλαισιωμένα συρόμενα κιγκλιδώματα ασφαλείας, κατασκευάζονται κατά παραγγελία από υλικά εξ ολοκλήρου εισαγόμενα από την Ιταλία και συναρμολογούνται σύμφωνα με τις Ιταλικές προδιαγραφές με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές. Δημιουργούνται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη.

banner1

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL standard. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της Cancelletto διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τον άσχημο καιρό και παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Τα συρόμενα – πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μπαλκονόπορτες, πόρτες ή παράθυρα και η χρήση τους είναι πολύ πρακτική και εύκολη. Η τιμή στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας κυμαίνεται σε διάφορα πλαίσια αναλόγως των αναγκών σας.

Τύποι Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

  • Βαρέως Τύπου – Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και διπλό ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφή κλειδαριά ασφαλείας και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

  • Ελαφρύ Τύπου – Με δύο σειρές κοντά χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και διπλό ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφή κλειδαριά ασφαλείας και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

Και στις δύο κατηγορίες (ελαφρού και βαρέως τύπου) υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανοιγόμενου συστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί το καθαρό άνοιγμα των διαστάσεων.

Στην Cancelletto λοιπόν εγγυόμαστε όχι μόνο την πιο καλαίσθητη, αλλά και την πιο ασφαλή λύση για την προστασία του σπιτιού ή του καταστήματος σας με πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που θα επιλέξετε σας προσφέρουμε, επαγγελματική εγκατάσταση από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι θα εγγυηθούν όχι μόνο την ασφάλεια του χώρου σας, αλλά και την πρακτικότητα των κάγκελων. Εννοείται πως το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή και από άποψη τιμής αλλά και σύμφωνα με τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα σας ετοιμάσουμε μια ελκυστική προσφορά σύμφωνα με τα μέτρα σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας – την πιο δημοφιλή επιλογή όσον αφορά τα κάγκελα ασφαλείας για σπίτια – είναι το γεγονός ότι δεν είναι όλα ίδια. Με άλλα λόγια, δεν αρκεί να επιλέξετε τα πρώτα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που θα δείτε σε κάποια επιχείρηση για να θωρακίσετε το σπίτι σας. Ας δούμε λοιπόν σε γενικές γραμμές τι θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή πτυσσόμενων κάγκελων.

Υλικό και αντοχή

Εννοείται ότι δεν κατασκευάζονται όλα τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας από το ίδιο υλικό. Πάντα χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής αντοχής για την κατασκευή τους, ωστόσο είναι φυσικό κάποια να είναι πιο ανθεκτικά από άλλα. Ο χάλυβας είναι πάντα μία καλή και αξιόπιστη επιλογή, ακόμη και αν είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες.

Κλειδαριά Ασφαλείας

Λένε ότι μία αλυσίδα είναι όσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της και στην περίπτωση των πτυσσόμενων κάγκελων ο κρίκος αυτός μπορεί να είναι η κλειδαριά ασφαλείας. Επενδύστε σε μία ακριβή κλειδαριά υψηλής ασφαλείας για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πραγματικά σχεδόν αδιάρρηκτα κάγκελα ασφαλείας αφού οι κλέφτες δεν θα μπορούν να «επιτεθούν» εύκολα στο δυνητικά αδύναμο σημείο του συστήματος.

Εγκατάσταση

Τέλος, τα πτυσσόμενα κάγκελα για παράθυρα και πόρτες θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά αλλιώς λίγο πιο έμπειροι κλέφτες ενδέχεται να μπορούν να τα αφαιρέσουν αν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και τις γνώσεις. Με άλλα λόγια, η λάθος εγκατάσταση των κάγκελων μπορεί να αποδειχθεί  μοιραία γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνεται μόνο από πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Που θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην εγκατάσταση των πτυσσόμενων κάγκελων

Όπως είπαμε και πριν, η τοποθέτηση κι εγκατάσταση των κάγκελων ασφαλείας είναι εξαιρετικά σημαντική αφού στην ουσία σε αυτή τη διαδικασία βασίζεται όλη η αποτελεσματικότητα και η θωράκιση που προσφέρουν τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Είναι μία διαδικασία που πρέπει να αναλαμβάνουν ειδικά συνεργεία, όσο καλά και να «πιάνουν τα χέρια σας». Οι σημαντικότεροι παράγοντες της διαδικασία τοποθέτησης για τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι η εξής:

Υλικό

Με τον όρο αυτό εδώ εννοούμε τα ίδια τα πτυσσόμενα κάγκελα και όχι το υλικό κατασκευής. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, συνήθως βαρέως τύπου για maximum ασφάλεια, που θα τοποθετηθούν στο σπίτι σας θα πρέπει να είναι σωστά μετρημένα και κατασκευασμένα έτσι ώστε να χωράνε ΑΚΡΙΒΩΣ στα σημεία που θέλετε να τα τοποθετήσετε. Οι μετρήσεις αυτές θα πρέπει να γίνουν και αυτές από ειδικούς για να είναι σίγουρα σωστές γιατί ακόμη κι ένα λάθος ενός εκατοστού μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Μεντεσέδες

Οι μεντεσέδες πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε τα πτυσσόμενα κάγκελα να μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν ελεύθερα, χωρίς να εμποδίζονται από τα παράθυρα ή τις πόρτες. Για να γίνει η τοποθέτηση των μεντεσέδων λοιπόν θα πρέπει πάλι να γίνουν μετρήσεις αλλά και προσομοιώσεις από ειδικούς.

Κλειδαριές

Τα πτυσσόμενα κάγκελα παραθύρων κλειδώνουν σε ορισμένα σημεία έτσι ώστε να μπορεί να τα ανοίξει και να τα κλείσει μόνο ο ιδιοκτήτης τους. Η κλειδαριά είναι καλό όχι μόνο να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύπλοκη και «ασφαλείας» γίνεται, αλλά και να τοποθετείται «κρυμμένη» δηλαδή σε σημείο που ο διαρρήκτης δεν θα μπορεί να έχει οπτική ή οποιαδήποτε άλλη επαφή μαζί της. 

Τοποθέτηση Πτυσσόμενων Κάγκελων – Πεδία Εφαρμογής

Τα αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια σε όλες τις διόδους του σπιτιού, χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητα και η θωράκιση τους. Σκοπός των πτυσσόμενων κάγκελων είναι να παρέχουν μεγάλη ασφάλεια χωρίς όμως να μπλοκάρουν την πρόσβαση στις διόδους του σπιτιού. Με άλλα λόγια, όταν τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι ανοιχτά δεν θα ξέρετε ότι υπάρχουν και όταν είναι κλειστά, το σπίτι σας θα είναι πλήρως ασφαλισμένα. Ας δούμε λοιπόν που μπορούν να μπουν και γιατί.

Πόρτες

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν και σε πόρτες και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν απέναντι στα παραδοσιακά κάγκελα. Οι πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας είναι ένας πολύ καλός τρόπος θωράκισης αφού προστατεύουν την κύρια δίοδο του σπιτιού, την πόρτα. Είναι καλό να τοποθετηθούν κάγκελα σε όλες τις εξωτερικές πόρτες του σπιτιού ώστε η θωράκιση του να είναι πλήρης. Εννοείται ότι πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν και σε πόρτες διαμερισμάτων. Όλα τα κάγκελα ασφαλείας πτυσσόμενα ή μη βάφονται με ειδική ηλεκτροστατική βαφή έτσι ώστε να ταιριάζουν με το ντεκόρ και το στιλ του χώρου στον οποίο τοποθετούνται, οπότε μπορούν να εγκατασταθούν και σε εσωτερικό χώρο χωρίς να τον αλλοιώσουν. Τα κάγκελα ασφαλείας στην πόρτα προσθέτουν ένα φυσικό εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει ο κλέφτης πριν καν δοκιμάσει να παραβιάσει την κύρια πόρτα και κλειδαριά ασφαλείας του σπιτιού.

Παράθυρα

Τα παράθυρα είναι οι δίοδοι που επιλέγουν πιο συχνά οι κλέφτες για να μπουν και αυτό γίνεται γιατί συνήθως είναι ανασφάλιστα ή μένουν ανοιχτά τις νύχτες ή απλά επειδή μπορούν εύκολα να τα σπάσουν με μία πέτρα ή ακόμη και τις γροθιές τους. Αν λοιπόν το σπίτι σας έχει παράθυρα, όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτά, θα πρέπει οπωσδήποτε να θωρακιστούν για να κάνετε την ζωή των κλεφτών δύσκολη και να κοιμάστε ήσυχοι. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αλλά και τα παραδοσιακά σας επιτρέπουν στην ουσία να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα σας χωρίς να ανησυχείτε για απρόσκλητους επισκέπτες, κάτι πολύ σημαντικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά θερμοί. Τα πτυσσόμενα κάγκελα παραθύρων είναι μία πολύ σημαντική επένδυση για την ασφάλεια σας.

Μπαλκονόπορτες

Τα περισσότερα διαμερίσματα δεν έχουν παράθυρα αλλά έχουν μπαλκονόπορτες. Εννοείται ότι οι μπαλκονόπορτες είναι στην ουσία μεγάλα παράθυρα οπότε και τις προτιμούν οι κλέφτες για τις μπούκες τους. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή το διαμέρισμα τους είναι σε υψηλό όροφο οι κλέφτες δεν θα μπορέσουν να μπουν από την μπαλκονόπορτα τους, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Σαν άλλοι Spider-Man οι διαρρήκτες πια δεν διστάζουν να σκαρφαλώσουν πολύ ψηλά ή ακόμη και να μεταπηδήσουν από ένα διαμέρισμα υψηλού ορόφου ή ακόμη και τη ταράτσα της οικοδομής σε χαμηλότερα διαμερίσματα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε συρόμενα κάγκελα ασφαλείας σε όλες τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας ή του διαμερίσματος σας, όσο ψηλά και αν βρίσκεται αυτό. Μην υποτιμάτε ποτέ τις ικανότητες αλλά και την απελπισία των διαρρηκτών. Αυτό είναι ένα λάθος που μπορεί να το πληρώσετε πολύ ακριβά. Τα κάγκελα ασφαλείας στις μπαλκονόπορτες στην ουσία θωρακίζουν το πιο ευαίσθητο σημείο του διαμερίσματος σας χωρίς να εμποδίζουν την διέλευση σας, αν είναι πτυσσόμενα φυσικά.

Σταθερά ή πτυσσόμενα κάγκελα και γιατί

Όσον αφορά τα προστατευτικά κάγκελα, το μεγάλο δίλλημα συνήθως είναι το εξής: σταθερά ή πτυσσόμενα κάγκελα; Ας προσπαθήσουμε να το απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένα γίνεται.

Πρώτα απ’όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τα μοντέρνα κάγκελα είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να μπορούν όλοι να βρουν λύσεις συμβατές με την αισθητική τους. Επιπλέον, βάφονται όλα με ειδική ηλεκτροστατική βαφή για να είναι όσο το δυνατόν πιο καλαίσθητα αλλά να αντέχουν και στο πέρασμα του χρόνου. Με άλλα λόγια, όσον αφορά τον αισθητικό τομέα και οι δύο επιλογές θα σας καλύψουν 100%. Η κύρια διαφορά των δύο ειδών κάγκελων είναι στον πρακτικό τομέα.

Όσον αφορά τον πρακτικό τομέα λοιπόν, τα σταθερά κάγκελα έχουν το σαφές μειονέκτημα ότι είναι σταθερά. Μιλάμε συνήθως για κάγκελα βαρέως τύπου τα οποία στερεώνονται σε ένα σημείο και δεν μπορούν να μετακινηθούν από αυτό, οπότε και στην ουσία η δίοδος την οποία προστατεύουν παύει να είναι δίοδος. Τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας από την άλλη, ακριβώς επειδή μπορούν και ανοίγουν στην ουσία επιτρέπουν στην δίοδο να εξακολουθεί να επιτρέπει την κίνηση από και προς αυτήν. Επιπλέον, τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να μαζευτούν και να κρυφτούν σχεδόν τελείως, οπότε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να επιλέξει «να μην έχει κάγκελα ασφαλείας» σε κάποιες περιστάσεις, όπως ας πούμε ένα τραπέζι ή μία δεξίωση. Εννοείται ότι και τα κάγκελα πτυσσόμενα ασφαλείας μπορούν να είναι βαρέως τύπου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εδώ να πούμε πως μπορεί να γίνει και συνδυασμός κάγκελων ασφαλείας: κάποιοι επιλέγουν σταθερά κάγκελα για παράθυρα σε ψηλά σημεία του σπιτιού τους και πτυσσόμενα για πόρτες, μπαλκονόπορτες και άλλα παράθυρα.

Τιμές και προσφορές για πτυσσόμενα κάγκελα

Όπως είναι φυσικό, τα πτυσσόμενα κάγκελα τιμές εξαρτώνται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας που καθορίζει τη τιμή και την ελάχιστη χρέωση είναι φυσικά το υλικό και η ανθεκτικότητα των κάγκελων: τα βαρέως τύπου είναι σαφώς πιο ακριβά από τα ελαφρού τύπου. Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την τιμή είναι φυσικά και το σχέδιο των κάγκελων. Σε κάθε επιχείρηση με πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σχέδια αλλά και χρώματα που εφαρμόζονται με ειδική ηλεκτροστατική βαφή. Τα πιο πολύπλοκα και μοντέρνα σχέδια είναι πιο ακριβά από τα απλά και κλασικά. Τέλος, τις πτυσσόμενα κάγκελα μπαλκονόπορτας τιμές επηρεάζει και το μέγεθος τους: όσο πιο μεγάλα τόσο πιο ακριβά.

Εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση το κόστος θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση της οποίας θα έχει προηγηθεί και μία αυτοψία στον χώρο σας. Όταν ο ειδικός έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του, θα σας κάνει και μία προσφορά μοναδική για τη περίπτωση σας. Καλό είναι λοιπόν να μαζέψετε προσφορές από πολλές επιχειρήσεις για να αποκτήσετε μία γενική εικόνα του κόστους αλλά και για να αυξήσετε τις πιθανότητες να βρείτε μία τιμή όσο το δυνατόν πιο κοντά στο budget σας.

Τέλος, οι περισσότερες επιχειρήσεις με κάγκελα ασφαλείας παραθύρων και όχι μόνο αναλαμβάνουν και την τοποθέτηση τους. Εννοείται ότι είναι καλό να εγκαταστήσει τα κάγκελα σας η επιχείρηση που σας τα πούλησε, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν το κόστος της εγκατάστασης περιλαμβάνεται στην τιμή ή όχι. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει και από άλλα συνεργεία, αλλά απλά είναι καλύτερο να γίνει από τον κατασκευαστεί, ακόμη και αν η τιμή του είναι λίγο υψηλότερη από αυτή ενός ανεξάρτητου συνεργείου. Κανείς δεν ξέρει ένα προϊόν καλύτερα από τον κατασκευαστή του.

Πτυσσόμενα Κάγκελα στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τα έργα μας:

Στόχος μας στη Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

  • Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας μέσω της ιστοσελίδα μας.
  • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες
  • Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να σας λύσουμε τις απορίες και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.