Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για την προστασία κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων.

Πλήρως πλαισιωμένα συρόμενα κιγκλιδώματα ασφαλείας, κατασκευάζονται κατά παραγγελία από υλικά εξ ολοκλήρου εισαγόμενα από την Ιταλία και συναρμολογούνται σύμφωνα με τις Ιταλικές προδιαγραφές με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές. Δημιουργούνται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη.

banner1

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα

Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL standard. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της Cancelletto διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τον άσχημο καιρό και παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μπαλκονόπορτες, πόρτες ή παράθυρα και η χρήση τους είναι πολύ πρακτική και εύκολη. Η τιμή τους κυμαίνεται σε διάφορα πλαίσια αναλόγως των αναγκών σας.

Τύποι Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

  • Βαρέως Τύπου – Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

  • Ελαφρύ Τύπου – Με δύο σειρές κοντά χιαστά από έλασμα πάχους 1.5mm, με ράουλα από τεφλόν και 2 ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 2 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα ηλεκτροστατικά.

Και στις δύο κατηγορίες υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανοιγόμενου συστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί το καθαρό άνοιγμα των διαστάσεων.

Στην Cancelletto λοιπόν εγγυόμαστε όχι μόνο την πιο καλαίσθητη, αλλά και την πιο ασφαλή λύση για την προστασία του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Επιπλέον, προσφέρουμε για όποια κάγκελα επιλέξετε, επαγγελματική εγκατάσταση από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι θα εγγυηθούν όχι μόνο την ασφάλεια του χώρου σας, αλλά και την πρακτικότητα των κάγκελων. Εννοείται πως το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές.Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα σας ετοιμάσουμε μια ελκυστική προσφορά σύμφωνα με τα μέτρα σας.

Δείτε τα Πτυσσόμενα Κάγκελα μας:

Στόχος μας στη Cancelletto είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουμε τρεις διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας

  • Μπορείτε να κάνετε ζωντανά chat με κάποιον από τους έμπειρους εκπροσώπους μας μέσω της ιστοσελίδα μας.
  • Θα βρείτε μία ειδική φόρμα επικοινωνίας (contact form) στην οποία μπορείτε να γράψετε τις απορίες, τα σχόλια ή τις προτάσεις σας. Εγγυούμαστε ότι θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες
  • Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 464594

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να σας λύσουμε τις απορίες και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.