Κάγκελα Πτυσσόμενα – Μια Τάση που κερδίζει έδαφος | Cancelletto

Κάγκελα Πτυσσόμενα – Μια Τάση που κερδίζει έδαφος

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας:  Μια τάση που κερδίζει έδαφος… και όχι άδικα!

Ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά για ληστείες, κλοπές, ακόμα και για καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ανθρώπινη ζωή.  Φυσικά όλα αυτά μας κάνουν να νιώθουμε όλο και λιγότερο ασφαλείς, ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, το οποίο παραδοσιακά αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο προστασίας και θαλπωρής. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας όμως, γεννιούνται και οι λύσεις που καθιστούν την αβεβαιότητα λιγότερο έκδηλη, περιορίζοντας έτσι την αγωνία και το φόβο που δυσκολεύει τη ζωή μας.

Τα Πτυσσόμενα Κάγκελα ανεβαίνουν στις προτιμήσειςΜέχρι πριν κάποιο χρονικό διάστημα βλέπαμε κάγκελα σε παράθυρα μόνο σε σπίτια που βρίσκονταν σε αραιοκατοικημένες περιοχές ή και σε απόμερες εξοχικές κατοικίες.  Πλέον όμως, το φαινόμενο αυτό έχει διευρυνθεί τόσο πολύ που το συναντάμε παντού γύρω μας.  

Ποιος δεν έχει δει σταθερά, απροσπέλαστα κάγκελα είτε σε παράθυρα κάποιας διπλανής ή απέναντι οικοδομής, είτε σε μονοκατοικίες.  Το αισθητικό αποτέλεσμα βέβαια είναι ιδιαίτερα φτωχό, έως και άκομψο.  Πόσο μάλλον στην περίπτωση της μπαλκονόπορτας που ενισχύεται με καγκελόπορτες τύπου φυλακής, δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση εγκλεισμού στον ιδιοκτήτη και δυσαρέσκειας στη γειτονιά με την οπτική παραφωνία που προκαλεί.

Από τη στιγμή λοιπόν που στις μέρες μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της προστασίας των οικιακών και των επαγγελματικών χώρων, δε θα μπορούσε παρά η αγορά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να προσφέρει νέες και εξελιγμένες λύσεις, ανταποκρινόμενη στις παρούσες απαιτήσεις.   

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και βασισμένη πάντα στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών η εταιρεία Cancelletto απορρίπτει τα παλαιού τύπου σταθερά κάγκελα και κατασκευάζει για εσάς, διανέμει και εγκαθιστά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Ασφάλεια και εργονομία

Ζητούμενο και κοινός παρονομαστής όλων όσων επιλέγουν να στραφούν στην ενίσχυση του σπιτιού ή του επαγγελματικού τους χώρου με κάγκελα είναι αδιαμφισβήτητα η αποτελεσματική προστασία.

Για το λόγο αυτό η Cancelletto προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε πτυσσόμενα κάγκελα βαρέως ή ελαφρύ τύπου, με αποκλειστική χρήση υλικών και προδιαγραφών από την Ιταλία. Η ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την πιστοποιημένα άρτια κατασκευή και τη χρήση κρυφών κλειδαριών τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που δεν υπολείπεται σε τίποτα την ασφάλεια που παρέχουν τα σταθερά κάγκελα. Έτσι, κάθε πιθανή απόπειρα των επίδοξων διαρρηκτών και κλεφτών θα αποβαίνει άκαρπη, καθώς ο χώρος σας θα είναι απροσπέλαστος, αποθαρρυντικός και εν τέλει αποτρεπτικός για όποια πιθανή παραβίαση.  

Ο δεύτερος παράγοντας που κάνει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας να έχουν αδιαμφισβήτητα το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των σταθερών είναι η χρηστικότητα.  Σταθερά, μη ανοιγόμενα κάγκελα μπορούν να περαστούν μόνο σε παράθυρα, των οποίων η χρηστική και αισθητική αξία ακυρώνεται σχεδόν ολοκληρωτικά.

Επιπλέον, αυτά τα παλαιού τύπου κάγκελα δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπαλκονόπορτες και πόρτες, εκτός αν ακυρωθούν εντελώς ως είσοδοι και έξοδοι του χώρου σας, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατο να συμβεί.  Αντίθετα, τα πτυσσόμενα κάγκελα σας δίνουν τη δυνατότητα να τα ανοίγετε και τα κλείνετε ασφαλίζοντάς τα χωρίς περιορισμούς. Σε αυτό βοηθάει ο έξυπνος σχεδιασμός τους που βασίζεται στη χρήση ανακλεινόμενου οδηγού, ο οποίος εξοικονομεί χώρο, είναι εύχρηστος και δεν καταργεί καμία δίοδο.Κάγκελα Πτυσσόμενα – Μια Τάση που κερδίζει έδαφος | Cancelletto

Αισθητική υπεροχή

Μία ακόμα μεταβλητή που παρέχει η εταιρεία Cancelletto στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που κατασκευάζει για τους πελάτες της είναι οι επιλογές στα σχέδια και τα χρώματα.  Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως τον παράγοντα αισθητική εγγυάται η αδιαμφισβήτητη Ιταλική φινέτσα!  

Η ποικιλία, οι επιλογές και οι αναρίθμητοι συνδυασμοί που προσφέρει η εταιρεία σε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας δε μπορεί να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Όποιο και αν είναι το στυλ, η όψη και το ύφος του σπιτιού σας υπάρχει η ιδανική επιλογή στα μέτρα σας και στο γούστο σας.  Και μη ξεχνάτε πως με τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας έχετε πάντα τη δυνατότητα να τα έχετε όποτε εσείς επιλέγετε ανοιχτά και να μην είναι καν εμφανή.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν μια εξαιρετικά ασφαλή, εύχρηστη και καλαίσθητη επιλογή όσον αφορά την ενίσχυση της ασφάλειας του οικιακού και του επαγγελματικού σας χώρου.

Σε καιρούς ανασφάλειας και έντονης εγκληματικής δραστηριότητας η ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου είναι πλέον επιτακτική.  Για το λόγο αυτό η Cancelleto προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας που θα αποτρέψουν κάθε απόπειρα παραβίασης.