Πώς να Επιλέξετε το Σωστό Χρώμα για τα Πτυσσόμενα Κάγκελα

Πώς να Επιλέξετε το Σωστό Χρώμα για τα Πτυσσόμενα Κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν μία απλή και εξαιρετική λύση για την προστασία ενός χώρου από μία παράβαση γιατί είναι ανθεκτικά στον χρόνο και διαθέτουν κλειδαριά ασφαλείας.

Ταιριάζουν απόλυτα σε μικρά ή μεγάλα διαμερίσματα, σε εξοχικές κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα κλπ.

Διαφέρουν από τα απλά κάγκελα γιατί έχουν ένα μηχανισμό που τους επιτρέπει να διπλώνουν και έπειτα τα περιστρέφονται σαν πόρτα, εξοικονομώντας έτσι περισσότερο χώρο.  

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούνται από ατσαλόβεργες κομμένες στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη.

Κατασκευάζονται από χάλυβα, στραντζαριστή ατσαλολαμαρίνα 1,5mm με προφίλ σε σχήμα πι (Π). Τα χιαστά είναι από μασίφ 1,4mm x 2mm. Υπάρχει ανακλινόμενος κάτω οδηγός (κατωκάσι) για να είναι ελεύθερη η διέλευση εμπορευμάτων και ατόμων χωρίς να σκοντάφτουν.

Τα ροδάκια είναι από τεφλόν με λίπανση κλειστού τύπου για την αθόρυβη κίνηση του κάγκελου. Η κλειδαριά, του Ιταλικού οίκου Fasem, είναι χωνευτή σε ειδικό προφίλ, η οποία μετακινεί αμφίδρομα 3 γάντζους για το κλείδωμα του κάγκελου στο αντίκρισμα.

Χρώματα και βαφές

ptyssomena-kagkela-xromata

Για να μπορούν να προσαρμοστούν ευκολότερα τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας στις αισθητικές προτιμήσεις κάθε ιδιοκτήτη δημιουργούνται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και βαφών από την παλέτα της RAL.

Το κάθε κάγκελο είναι ήδη βαμμένο σε γαλβανιζέ χρώμα και μετά την κατασκευή και συναρμολόγησή τους βάφονται ηλεκτροστατικά σε ό,τι χρώμα επιθυμεί ο πελάτης. Για αυτό το λόγο δεν διαβρώνουν και δεν σκουριάζουν.

Συνοψίζοντας, με την εγκατάσταση των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε το στυλ της οικίας, αλλά και να αυξήσετε την αξία της, σε περίπτωση που θέλετε να την πουλήσετε ή να την ενοικιάσετε.

Εάν θέλετε βοήθεια για την επιλογή των κατάλληλων, για εσάς, κάγκελων, μη διστάσετε να μιλήσετε με τους επαγγελματίες τεχνικούς της Cancelletto.