γκαραζοπορτες θεσσαλονικη

Πως να βρείτε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη

Ψάχνεις για γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη; Δες πως θα βρεις τις καλύτερες

Ένα πρόβλημα που έχουν πολλοί ιδιοκτήτες γκαράζ στην Θεσσαλονίκη, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις που εμπορεύονται και εγκαθιστούν πόρτες. Όπως είναι φυσικό, οι καλές είναι λίγες (ουκ εν τω πολλώ το ευ, λέγανε και οι πρόγονοι μας) και δεν ξέρουν ποιες είναι καλές και ποιες πρέπει να εμπιστευτούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή αναβολή της αγοράς μίας γκαραζόπορτας. Όσο πιο πολύ μένει ένα γκαράζ χωρίς πόρτα, τόσο λιγότερη προστασία προσφέρει στο αυτοκίνητο και στα άλλα πράγματα που έχει μέσα του.

Η αλήθεια είναι πως η εύρεση μίας καλής εταιρίας που να πουλάει γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι δύσκολη και αδύνατη. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Εννοείται πως αν και χρησιμοποιούμε τη Θεσσαλονίκη σαν παράδειγμα, οι συμβουλές που θα ακολουθήσουν ισχύουν και για όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

1. Μην το αφήσετε στη τύχη

Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε όταν ψάχνετε γκαραζόπορτα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν, είναι να τα παρατήσετε και να ψωνίσετε από τη πρώτη επιχείρηση που θα βρείτε μπροστά σας ή να επιλέξετε απλά μία στη τύχη από το Χρυσό Οδηγό. Η τυφλή αυτή εμπιστοσύνη δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, ιδιαίτερα σε ένα θέμα τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, θα πρέπει να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ την επιχείρηση σας σωστά και με βάση σωστές πληροφορίες. Μπορεί αυτό να χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά το γεγονός ότι μετά θα έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα και το κεφάλι σας ήσυχο, το κάνει να αξίζει τον κόπο.

2. Το internet είναι φίλος σας

Το internet είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε για το ποιες επιχειρήσεις θεωρούνται καλές και αξιόπιστες. Απλά βάλτε στο Google τον όρο γκαραζόπορτες και το όνομα της περιοχής ή της πόλης σας και δείτε τα αποτελέσματα. Έτσι θα βρείτε πολλά μαγαζιά, αλλά θα μπορέσετε να διαβάσετε και τα σχόλια που έκαναν διάφοροι που τα προτίμησαν. Πιθανότατα θα βρείτε ποιες επιχειρήσεις μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιες όχι. Επιπλέον με μία τέτοια έρευνα, θα μαζεύατε και πολλά τηλέφωνα για να επικοινωνήσετε και προσωπικά με τις επιχειρήσεις που βρίσκετε ενδιαφέρουσες.

3. Ρωτήστε τους γείτονες σας

Καλό το internet, αλλά η προσωπική και ανθρώπινη επαφή είναι ακόμη καλύτερη. Αν κάποιος γείτονας σας έχει μία πόρτα σαν αυτή που ψάχνετε, τότε μη διστάσετε να τον ρωτήσετε από που την πήρε, πόσα πλήρωσε και αν έμεινε ευχαριστημένος από την επιχείρηση. Αν για παράδειγμα ψάχνετε για αυλόπορτες και κάποιος γείτονας σας έχει μία σαν αυτή που θέλετε, μπορείτε να πάτε και να τον ρωτήσετε. Μην ανησυχείτε, δε θα σας δαγκώσει. Αν ψάχνετε για επαγγελματικού τύπου γκαραζόπορτες, μη διστάσετε να ρωτήσετε και συναδέλφους σας ή να ψάξετε και σε site και forums που συχνάζουν επαγγελματίες του κλάδου σας. Η ανθρώπινη επαφή είναι ο καλύτερος τρόπος να μαζέψετε αξιόπιστες πληροφορίες. Εννοείται πως όσο πιο αξιόπιστος είναι αυτός που ρωτάτε και όσο περισσότερο και καλύτερα τον ξέρετε, τόσο το καλύτερο.

4. Ψάξτε για προσφορές

Πέρα από τις διαφορετικές τιμές που έχουν διάφορες επιχειρήσεις για τις γκαραζόπορτες και τα άλλα προϊόντα τους, συνήθως προσφέρουν και διάφορες έξτρα προσφορές. Είναι καλό να βρείτε μία επιχείρηση που θα αναλάβει την εγκατάσταση της γκαραζόπορτας σας δωρεάν ή με πάρα πολύ μικρό κόστος, δεδομένου φυσικά ότι θα αγοράσετε τη πόρτα από εκεί. Το κόστος της εγκατάστασης είναι συνήθως αρκετά μεγάλο, αλλά είναι ένα έξοδο που μπορείτε να γλυτώσετε τελείως ή και σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, καλό είναι να ρωτήσετε και αν η επιχείρηση που σας ενδιαφέρει αναλαμβάνει και επισκευές. Ποιος θα ξέρει καλύτερα τη γκαραζόπορτα σας από αυτόν που σας τη πούλησε;

Γιώργος Γεωργιάδης

O Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο ιδιοκτήτης της Cancelletto.gr. Eδώ μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα του που δίνουν συμβουλές και επεξηγήσεις πάνω σε διάφορα θέματα που κατέχει τεχνογνωσία κι εμπειρία.