Ενισχύστε την ασφάλεια του καταστήματος σας | Cancelletto

Ενισχύστε την ασφάλεια του καταστήματος σας

Πώς να ενισχύσετε την προστασία που προσφέρουν τα ρολά ασφαλείας στο κατάστημά σας

Αν διαθέτετε κατάστημα, ανεξάρτητα αν αυτό παρέχει εμπορικά προϊόντα ή υπηρεσίες, τότε σίγουρα το έχετε εξοπλίσει με ρολά ασφαλείας.  Αν δεν το έχετε ήδη κάνει τότε πρέπει να βιαστείτε και να προβείτε σε αυτή την ενέργεια όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς οι κίνδυνοι παραμονεύουν και δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ζημιογόνα ρίσκα.

Φυσικά αυτό που πρέπει να προσέξετε πρώτα απ’ όλα είναι ο τύπος των ρολών ασφαλείας που καλύπτουν τις ανάγκες του δικού σας καταστήματος.  Για το λόγο αυτό πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους επαγγελματίες.  Και ποιος καταλληλότερος από τους ειδικούς της εταιρείας  Cancelletto οι οποίοι με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό τύπο ρολών για την επιχείρησή σας.

Και φτάνουμε στο σημείο που έχετε διασφαλίσει με την Cancelletto την ιδανική για εσάς επιλογή ρολών ασφαλείας.  Η αμέσως επόμενη ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι αν τα ρολά είναι αρκετά.  Την απάντηση τη γνωρίζετε και είναι όχι!  Αυτό συμβαίνει όχι γιατί τα ρολά ασφαλείας δεν παρέχουν τη μέγιστη Ρολά Ασφαλείας Καταστήματος από την Cancellettoδυνατή ασφάλεια, αλλά γιατί στις μέρες μας, με την επικινδυνότητα διάχυτη γύρω μας,  το κομμάτι της ασφάλειας πρέπει να αντιμετωπίζεται συνδυαστικά, αν όχι ολιστικά, για να επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό.

Τοποθετήστε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσα περισσότερα μέτρα λάβουμε, τόσο περισσότερο θα ενισχύσουμε την αποτρεπτική ισχύ των ρολών ασφαλείας που έχουμε επιλέξει.  Πιο συγκεκριμένα, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας περιλαμβάνει, εκτός από τα σωστά ρολά, ένα καλό σύστημα συναγερμού, ένα κλειστό σύστημα καμερών και φυσικά κλειδαριές ασφαλείας. 

Όλα αυτά είναι πρακτικές των οποίων το κόστος διαφέρει ανάλογα με την ποιότητά τους, αλλά, να είστε σίγουροι,  πως στο εμπόριο υπάρχουν  λύσεις για κάθε πορτοφόλι.  Και μη ξεχνάτε πως το βασικό είναι τα ρολά ασφαλείας.  Από κει και πέρα δε χρειάζεται να πάρετε ό, τι πιο ακριβό και τελευταίας τεχνολογίας αν κάτι τέτοιο δεν είναι  για εσάς οικονομικά εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι καλύτερο να έχετε ένα συμβατικό σύστημα συναγερμού, ή έστω μια καλή απομίμηση κάμερας από το να μην έχετε τίποτα από τα δύο, καθώς σε συνδυασμό με τα ρολά ασφαλείας της Cancelletto μειώνετε αισθητά και δραστικά τις πιθανότητες να πέσετε θύματα ληστείας. Γιατί μη ξεχνάτε πως όλοι οι επιτήδειοι επιλέγουν τους πιο εύκολους στόχους, οπότε βάσει αυτής της λογικής, όσο περισσότερο τους δυσκολεύετε, τόσο πιο λίγες είναι οι πιθανότητες να βάλουν στο στόχαστρο το δικό σας κατάστημα.         

Τοποθετήστε αυτόματο φωτισμό

Μία άλλη ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος αποφυγής πιθανών διαρρήξεων και κλοπών, είναι να εξοπλίσετε το εσωτερικό και κυρίως το εξωτερικό μέρος του καταστήματός σας με αυτόματο φωτισμό.  Ο αυτόματος φωτισμός είναι μια πρακτική με περισσότερα του ενός πλεονεκτήματα, καθώς εκτός από το ότι αυξάνει το φόβο των επιτήδειων για την ύπαρξη πιθανών μαρτύρων, αυξάνει ταυτόχρονα και την ορατότητα της βιτρίνας σας από δυνητικούς πελάτες.  Και μη ξεχνάτε πως αυτού του είδους ο φωτισμός λειτουργεί με ανιχνευτές κίνησης, που σημαίνει πως συντελεί και στη μείωση των εξόδων σας, από τη στιγμή που μπαίνει σε λειτουργία μόνο όταν υπάρχει κίνηση έξω από την επιχείρησή σας.

Ενισχύστε την ασφάλεια του καταστήματος σας | CancellettoΓια το τέλος έχουμε αφήσει μια συμβουλή που σας αφορά όλους και έχει να κάνει όχι τόσο με μια ακόμα συνδυαστική μέθοδο που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε για να προστατεύσετε το κατάστημά σας, αλλά με τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των ρολών ασφαλείας που έχετε για συνεχή διασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας. 

Στην περίπτωση λοιπόν που διαθέτετε αυτόματα ρολά ασφαλείας θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε υπόψη σας  ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να τα ελέγχετε και να τα συντηρείτε.  Κάτι τέτοιο γίνεται από ειδικούς και συμβάλει άμεσα στο να μη βρεθείτε ποτέ μπροστά σε δυσάρεστη θέα που θα σας βλάψει και οικονομικά και ψυχολογικά.

Για να προστατεύσετε αποτελεσματικά το κατάστημά σας τοποθετήστε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας συνδυάζοντας διαφορετικές μεθόδους προστασίας.

Μπορεί να έχετε επενδύσει στα σωστά ρολά ασφαλείας για το κατάστημά σας, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι που σε συνδυασμό μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην προστασία της επιχείρησής σας από τυχόν διαρρήξεις και κλοπές. Χαρίστε την ασφάλεια που σας αξίζει με ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας.

Γιώργος Γεωργιάδης

O Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο ιδιοκτήτης της Cancelletto.gr. Eδώ μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα του που δίνουν συμβουλές και επεξηγήσεις πάνω σε διάφορα θέματα που κατέχει τεχνογνωσία κι εμπειρία.