ρολα ασφαλειας καταστηματων cancelletto

Χειροκίνητα ή αυτόματα ρολά ασφαλείας;

Μπορεί να καταλήξατε σε ποια ρολά ασφαλείας θέλετε για το σπίτι ή την επιχείρηση σας, αλλά η αγορά σας δεν τελείωσε ακόμη! Υπάρχει και κάτι ακόμη που θα πρέπει να αποφασίσετε: ποιος θα είναι ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν τα ρολά σας θα είναι αυτόματα ή χειροκίνητα. Μία επιλογή η οποία είναι ίσως αρκετά πιο σημαντική απ’ ότι φαντάζεστε!

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας οικιων cancelletto

Πως επιλέγετε ρολά ασφαλείας σπιτιού

Τώρα που ξέρετε πόσο καλά είναι τα ρολά ασφαλείας για τα καταστήματα, αρκετοί από εσάς θα θέλετε την ίδια ασφάλεια και για το σπίτι σας. Πλέον τα οικιακά ρολά ασφαλείας συναντώνται σε όλο και περισσότερα σπίτια. Θεωρούνται ένας από τους καλύτερους τρόπους προστασίας από τους διαρρήκτες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουν γίνει τόσο δημοφιλοί, ώστε ο κόσμος να τα αγοράζει άνετα.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας τιμες θεσσαλονικη cancelletto

Τι είναι τα ρολά ασφαλείας και άλλες ερωτήσεις

Όταν αγοράζει ή ανοίγει κάποιος ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση, το πρώτο πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι η δουλειά. Σκέφτεται πως θα το γεμίσει εμπορεύματα και πως θα φέρει νέους πελάτες. Η ασφάλεια είναι κάτι που δεν περνάει και πολύ από το μυαλό. Πράγμα που ίσως και να είναι λογικό. Όταν κάποιος κάνει ένα νέο ξεκίνημα, θέλει να κάνει θετικές σκέψεις. Δεν θέλει να ασχολείται με δυσάρεστα πράγματα, όπως οι διαρρήξεις.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας cancelletto

Ρολά Ασφαλείας Καταστημάτων – Μίνι Οδηγός πριν την αγορά

Τα ρολά ασφαλείας είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες λύσεις για τη προστασία ενός καταστήματος. Τώρα που ήδη λοιπόν μάθατε τα βασικά γι’ αυτά, είμαι σίγουρος ότι ήδη σκέφτεστε να τα προσθέσετε στο δικό σας κατάστημα. Αυτό όμως ίσως να μην είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους. Βλέπετε υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκεφτεί και να λάβει κάποιος υπ’ όψην του πριν επενδύσει σε ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα