Συμβουλές για θωρακισμένες πόρτες

Ψάχνετε για πόρτες ασφαλείας; Δείτε 4 συμβουλές για να διαλέξετε τη σωστή

Αν υπάρχει ένα πράγμα που να μας ενδιαφέρει και να μας "καίει" όλους, είναι η ασφάλεια του σπιτιού και τις οικογένειας μας. Ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, είναι η αγορά κι εγκατάσταση μίας καλή πόρτας ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα
Σωστές κλειδαριές όταν αγοράζουμε πόρτες ασφαλείας

Προσοχή: Oι πόρτες ασφαλείας κινδυνεύουν χωρίς τις σωστές κλειδαριές

Σήμερα, όλοι ξέρουμε ότι οι πόρτες ασφαλείας είναι απαραίτητες για κάθε σπίτι, ειδικά με τον ρυθμό που ανεβαίνει το έγκλημα σε πολλές περιοχές. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι οι ιδιοκτήτες τέτοιων πορτών γίνονται όλο και περισσότεροι, παρατηρούμε ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο: Πολλοί λίγοι τοποθετούν τις σωστές κλειδαριές, μειώνοντας έτσι κατά πολύ την ασφάλεια της πόρτας τους.

Διαβάστε περισσότερα
Τιμές για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Ψάχνετε καλές τιμές για πόρτες ασφαλείας; Δείτε πως θα τις βρείτε φθηνά.

Η ασφάλεια του σπιτιού μας ανέκαθεν ήταν από τα θέματα που μας απασχολούσαν πάρα πολύ. Τώρα όμως, έχει γίνει πολύ πιο σημαντικό, καθώς η εγκληματικότητα ανεβαίνει και ιδιαίτερα οι διαρρήξεις συμβαίνουν σχεδόν καθημερινώς.

Διαβάστε περισσότερα
Επικίνδυνοι μύθοι για τις θωρακισμένες πόρτες

4 επικίνδυνοι μύθοι για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Αν και όλοι ξέρουμε ότι οι πόρτες ασφαλείας είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική προστασία του σπιτιού και κατ’ επέκταση της οικογένειας μας και της περιουσίας μας από κλέφτες, έχουμε την τάση να πιστεύουμε διάφορους μύθους που κυκλοφορούν σχετικά με αυτές.

Διαβάστε περισσότερα
Λάθοι που κάνετε όταν αγοράζετε πόρτες ασφαλείας

5 λάθη που κάνουν όσοι έχουν πόρτες ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας σίγουρα δίνουν στους κλέφτες την εικόνα ότι παίρνουμε στα σοβαρά την ασφάλεια του σπιτιού μας και γενικά εμποδίζουν την είσοδο των κλεφτών όποτε και αν χρειαστεί. Με άλλα λόγια, είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο η εργαλείο ασφαλείας, το οποίο κι έχουν όλο και περισσότερα σπίτια στις μέρες μας.

Διαβάστε περισσότερα
Συνοδευτικά μέτρα όταν αγοράζουμε πόρτες ασφαλείας

Τα καλύτερα συνοδευτικά μέτρα ασφαλείας για πόρτες ασφαλείας

Όποιον ειδικό και να ρωτήσετε, θα σας πει ότι το μυστικό για να κρατήσετε τους κλέφτες μακριά από το σπίτι σας, είναι να «προβάλλετε» μία εικόνα ασφάλειας. Με άλλα λόγια, θα πρέπει αν δείξετε ότι ο χώρος σας φυλάσσεται πολύ καλά. Αυτό και μόνο του μπορεί να είναι αρκετό για αποτραπεί η οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης από τους περισσότερους ερασιτέχνες ή άπειρους κλέφτες.

Διαβάστε περισσότερα
Θωρακισμένες πόρτες και πόσο ασφάλεια προσφέρουν

Πόσο ασφαλείς είναι στ’ αλήθεια οι πόρτες ασφαλείας;

Οι πόρτες ασφαλείας πλέον μπαίνουν σχεδόν σε κάθε σπίτι καθώς θεωρούνται σημαντικό μέτρο ασφαλείας. Η τοποθέτηση μίας τέτοιας πόρτας σχεδόν αυτόματα δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και κάνει τους ανθρώπους να κοιμούνται πιο ήσυχοι. Είναι όμως αυτό το αίσθημα δικαιολογημένο;

Διαβάστε περισσότερα
Απαραίτητη ανάγκη οι πόρτες ασφαλείας στα σπίτια

Γιατί οι πόρτες ασφαλείας είναι τόσο απαραίτητες στις μέρες μας;

Τα πολύ υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας σε όλη τη χώρα έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται ανασφαλείς μέσα στα ίδια τα σπίτια τους. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που ανησυχούν ότι δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε περισσότερα
Ερωτήματα για πόρτες ασφαλειας

Τα 5 συχνότερα ερωτήματα για τις πόρτες ασφαλείας

Η αγορά και τοποθέτηση πορτών ασφαλείας στο σπίτι σας είναι μια πολύ καλή και σημαντική επένδυση, οι πόρτες αυτές μπορούν να αποτρέψουν διαρρήξεις και να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε την ασφάλεια της οικογένειας σας, της ζωής σας αλλά και της περιουσίας σας.

Διαβάστε περισσότερα
συρόμενες πόρτες

Γιατί οι βιομηχανικές συρόμενες πόρτες είναι απαραίτητες

Οι λεγόμενες ειδικές πόρτες είναι πόρτες που απευθύνονται σε συγκεκριμένα είδη επιχειρήσεων και συγκεκριμένους χώρους. Οι πιο διαδεδομένες από αυτές τις πόρτες όμως, είναι σίγουρα οι συρόμενες. Πρόκειται για πόρτες οι οποίες δεν ανοίγουν όπως οι πόρτες με μεντεσέδες, πράγμα που τις κάνει πολύ πιο πρακτικές και ευέλικτες, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλους χώρους και ανοίγματα.

Διαβάστε περισσότερα
ειδικες πορτες

Μάθετε αν η επιχείρηση σας χρειάζεται ειδικές πόρτες

Είναι γνωστό ότι οι πόρτες είναι απαραίτητες για όλες τις επιχειρήσεις. Όχι μόνο προστατεύουν τον χώρο γενικότερα, αλλά και διαχωρίζουν τους διάφορους επι μέρους χώρους που μπορεί να έχει μία επιχείρηση. Με άλλα λόγια, είναι απολύτως απαραίτητες για την εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία της. Όταν ακούμε τον όρο πόρτα όμως, οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τις πόρτες που έχουμε στο σπίτι μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε όμως, αυτές δεν είναι απαραίτητα κατάλληλες και για επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα