Επισκευή Γκαραζόπορτας

5 Συμβουλές για να μη σας Αγχώνουν οι Επισκευές στις Γκαραζόπορτες

Η επισκευή γκαραζόπορτας είναι κάτι που ανησυχεί όλους όσους έχουν γκαράζ εξοπλισμένο με πόρτα και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν επιλέξει μία αυτόματη. Αυτό που φοβούνται, είναι πως η πόρτα τους θα γίνει άχρηστη και έτσι θα “παγιδευτούν” μέσα ή έξω από το γκαράζ τους ή ακόμη χειρότερα, ότι θα κλείσει όταν το αυτοκίνητο τους είναι από κάτω της. Ανησυχούν επίσης ότι θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ καιρό για να έρθει κάποιος να τους φτιάξει τη πόρτα και να μπορούν να τη χρησιμοποιούν όπως πρέπει.

Διαβάστε περισσότερα
Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Έχετε μοτέρ γκαραζόπορτας; Δείτε τα πιο συχνά τους προβλήματα

Το μοτέρ γκαραζόπορτας είναι σίγουρα το πιο σημαντικό μέρος μίας αυτόματης γκαραζόπορτας, μιας που στην ουσία είναι και αυτό που την κάνει αυτόματο. Χωρίς το μοτέρ, η αυτόματη πόρτα μετατρέπεται σε χειροκίνητη και γίνεται πάρα πολύ δύσχρηστη. Οι βλάβες στο μοτέρ και γενικότερα στον μηχανισμό μίας πόρτας, είναι ο χειρότερος φόβος όλων των ιδιοκτητών τους. Φοβούνται πως η πόρτα τους θα αχρηστευθεί ή θα γίνει επικίνδυνη, κλείνοντας πάνω στο αυτοκίνητο ή παγιδεύοντας τους μέσα ή έξω από το γκαράζ.

Διαβάστε περισσότερα
Συρόμενες Γκαραζόπορτες

Συρόμενες Γκαραζόπορτες: Τι πρέπει να ξέρεις για σχέδια & τιμές

Τις συρόμενες γκαραζόπορτες συνήθως τις βλέπουμε σε εργοστάσια και γενικά σε βιομηχανικούς χώρους. Αυτό γίνεται γιατί είναι ιδανικές για μεγάλα ανοίγματα και πόρτες. Με άλλα λόγια, είναι η καλύτερη λύση για γκαράζ ή και αποθηκευτικούς χώρους οι οποίοι δεν μπορούν να καλυφθούν από τις κλασικές γκαραζόπορτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Τα εργοστάσια και οι βιομηχανίες όμως, δεν είναι τα μόνα μέρη που χρησιμοποιούνται πόρτες αυτού του τύπου.

Διαβάστε περισσότερα
αυτόματες γκαραζόπορτες

Αυτόματες γκαραζόπορτες: είναι καλύτερες από τις χειροκίνητες;

Οι αυτόματες γκαραζόπορτες πλέον έχουν βρει τον δρόμο τους σε πολλά σπίτια. Πολλοί άνθρωποι όμως τις θεωρούν απλή πολυτέλεια και προτιμούν τις οικονομικότερες χειροκίνητες πόρτες για τα γκαράζ τους. Πιστεύουν πως το να ανοίξουν μόνοι τους τη πόρτα τους δεν είναι και τόσο μεγάλος κόπος ή τουλάχιστον δεν αξίζει να δώσουν παραπάνω λεφτά απλά και μόνο για να κάνουν το εφέ τους.

Διαβάστε περισσότερα
τηλεχειριστηριο για γκαραζόπορτες

Τηλεκοντρόλ Γκαραζόπορτας – Χειριστήρια Γκαραζόπορτας: Συμβουλές

Η γκαραζόπορτα είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε γκαράζ και αυτό είναι κάτι που πιστεύω το ξέρουμε όλοι. Τελευταία όμως, έχουν γίνει πολύ της μόδας οι αυτόματες γκαραζόπορτες. Αυτό δεν είναι βέβαια καθόλου παράξενο, καθώς αυτές οι πόρτες είναι πιο πρακτικές και γενικώς προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τις χειροκίνητες. Πόση βάση και προσοχή δίνουμε όμως στα διάφορα εξαρτήματα και μέρη τους όταν τις αγοράζουμε; Η απάντηση δυστυχώς είναι πως πολλές φορές είμαστε κάπως επιπόλαιοι.

Διαβάστε περισσότερα
γκαραζοπορτες θεσσαλονικη

Πως να βρείτε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονική και όλη την Ελλάδα

Ένα πρόβλημα που έχουν πολλοί ιδιοκτήτες γκαράζ στην Θεσσαλονίκη, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις που εμπορεύονται και εγκαθιστούν πόρτες. Όπως είναι φυσικό, οι καλές είναι λίγες (ουκ εν τω πολλώ το ευ, λέγανε και οι πρόγονοι μας) και δεν ξέρουν ποιες είναι καλές και ποιες πρέπει να εμπιστευτούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή αναβολή της αγοράς μίας γκαραζόπορτας. Όσο πιο πολύ μένει ένα γκαράζ χωρίς πόρτα, τόσο λιγότερη προστασία προσφέρει στο αυτοκίνητο και στα άλλα πράγματα που έχει μέσα του.

Διαβάστε περισσότερα
γκαραζόπορτες τιμες

Βρες καλές τιμές για ηλεκτρικές γκαραζόπορτες & χειροκίνητες

Η γκαραζόπορτα είναι ένα απολύτως απαραίτητο κομμάτι του κάθε γκαράζ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες γκαράζ, επιλέγουν να τα αφήνουν ανοικτά, δηλαδή χωρίς κάποια πόρτα για τη προστασία τους. Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ένα τεράστιο λάθος. Η πόρτα προστατεύει το γκαράζ όχι μόνο από τους κλέφτες και τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και από τον καιρό και του προσφέρει και καλύτερη μόνωση. Ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός για τη πλήρη και ουσιαστική προστασία του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα