επισκευες ρολών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επισκευές ρολών

Όταν κάποιος αγοράζει ρολά ασφαλείας, το μόνο που σκέφτεται είναι η ασφάλεια του καταστήματος και πως θα την εξασφαλίσει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Με άλλα λόγια, ψάχνει τη καλύτερη προστασία, στη μικρότερη ή πιο λογική τιμή. Αυτό που δε σκέφτεται καθόλου όμως, είναι το τι θα κάνει σε περίπτωση που τα ρολά του πάθουν κάποια βλάβη. Πράγμα λογικό, καθώς κανείς δε θέλει να σκέφτεται αρνητικά όταν αγοράζει κάτι τόσο σημαντικό, αλλά και μεγάλο λάθος.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας καταστηματων δικτυωτα

Ρολά ασφαλείας για φαρμακεία και χρυσοχοΐα

Όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ρολών ασφαλείας και ο κάθε τύπος απευθείνεται και σε κάποια συγκεκριμένα καταστήματα. Το ποιος τύπος είναι ο κατάλληλος για κάθε κατάστημα πολλές φορές δεν είναι άμεσα ορατό. Υπάρχει όμως και η εξαίρεση στον κανόνα: τα ρολά ασφαλείας φαρμακείων ή χρυσοχοΐων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος τύπος που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά γι’ αυτά τα καταστήματα; Η απάντηση είναι όχι.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας καταστηματων τιμες cancelletto

5 απλές συμβουλές για να πετύχετε καλές τιμές για ρολά ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για όλα τα καταστήματα και γι’ αυτό το λόγο είναι από τα πρώτα μέτρα ασφαλείας, αν όχι το πρώτο, που μπαίνουν σε κάθε κατάστημα. Το πρόβλημα όμως για πολλούς, είναι οι τιμές τους. Τα κόστος για ρολά καταστημάτων μπορεί να “ξεφύγει” σχετικά εύκολα, ειδικά αν κάποιος δεν ξέρει τι να πάρει και γιατί. Πολλοί λοιπόν ακούν το απαγορευτικό κόστος που είχαν τα ρολά για κάποιος γνωστούς ή και συναδέλφους και καθυστερούν σημαντικά την αγορά και εγκατάσταση τους. Πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας τιμες cancelletto

Ένας απλός οδηγός για τη συντήρηση των ρολών ασφαλείας σας.

Ένα μεγάλο ερώτημα που “βασανίζει” όλους όσους έχουν ρολά ασφαλείας, είτε στο σπίτι, είτε στην επιχείρηση τους, είναι το τι θα κάνουν αν αυτά χαλάσουν. Τα ρολά είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια ενός χώρου και χωρίς αυτά, η ασφάλεια μειώνεται σημαντικά. Γι’ αυτό το λόγο και η πιθανότητα να χαλάσουν τα ρολά αγχώνει πολύ κόσμο. Η αλήθεια όμως είναι, ότι υπάρχει ένα άλλο ερώτημα που θα πρέπει να τους ενδιαφέρει πιο πολύ: τι να κάνουν για να μη χαλάσουν τα ρολά τους!

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας καταστηματων cancelletto

Αυτόματα ή χειροκίνητα ρολά ασφαλείας; Ιδού η απορία!

Μπορεί να καταλήξατε σε ποια ρολά ασφαλείας θέλετε για το σπίτι ή την επιχείρηση σας, αλλά η αγορά σας δεν τελείωσε ακόμη! Υπάρχει και κάτι ακόμη που θα πρέπει να αποφασίσετε: ποιος θα είναι ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν τα ρολά σας θα είναι αυτόματα ή χειροκίνητα. Μία επιλογή η οποία είναι ίσως αρκετά πιο σημαντική απ’ ότι φαντάζεστε!

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας οικιων cancelletto

Πως να επιλέξετε ρολά ασφαλείας για το σπίτι σας

Τώρα που ξέρετε πόσο καλά είναι τα ρολά ασφαλείας για τα καταστήματα, αρκετοί από εσάς θα θέλετε την ίδια ασφάλεια και για το σπίτι σας. Πλέον τα οικιακά ρολά ασφαλείας συναντώνται σε όλο και περισσότερα σπίτια. Θεωρούνται ένας από τους καλύτερους τρόπους προστασίας από τους διαρρήκτες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουν γίνει τόσο δημοφιλοί, ώστε ο κόσμος να τα αγοράζει άνετα.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας τιμες θεσσαλονικη cancelletto

Τι είναι τα ρολά ασφαλείας και άλλες ερωτήσεις

Όταν αγοράζει ή ανοίγει κάποιος ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση, το πρώτο πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι η δουλειά. Σκέφτεται πως θα το γεμίσει εμπορεύματα και πως θα φέρει νέους πελάτες. Η ασφάλεια είναι κάτι που δεν περνάει και πολύ από το μυαλό. Πράγμα που ίσως και να είναι λογικό. Όταν κάποιος κάνει ένα νέο ξεκίνημα, θέλει να κάνει θετικές σκέψεις. Δεν θέλει να ασχολείται με δυσάρεστα πράγματα, όπως οι διαρρήξεις.

Διαβάστε περισσότερα
ρολα ασφαλειας cancelletto

Μην αγοράσετε ρολά ασφαλείας καταστημάτων πριν διαβάσετε αυτό

Τα ρολά ασφαλείας είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες λύσεις για τη προστασία ενός καταστήματος. Τώρα που ήδη λοιπόν μάθατε τα βασικά γι’ αυτά, είμαι σίγουρος ότι ήδη σκέφτεστε να τα προσθέσετε στο δικό σας κατάστημα. Αυτό όμως ίσως να μην είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους. Βλέπετε υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκεφτεί και να λάβει κάποιος υπ’ όψην του πριν επενδύσει σε ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα