synagermoi-spition

Οι συναγερμοί σπιτιών αρκούν για την ασφάλεια σας; Η απάντηση θα σας σοκάρει!

Στις μέρες μας η ασφάλεια είναι από τις πρώτες προτεραιότητες ενός σπιτιού και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τα βίαια εγκλήματα αυξάνονται συνεχώς. Σε αυτό φυσικά έχει βοηθήσει και η διαβόητη Οικονομική Κρίση, η οποία έχει φέρει πολλούς Έλληνες στα όρια της φτώχιας και της απελπισίας.

Διαβάστε περισσότερα
prostasia-kleidarias

Πόσο σας προστατεύει η κλειδαριά της πόρτας σας; Η απάντηση σοκάρει!

Κάποτε πιστεύαμε ότι μία καλή πόρτα ασφαλείας, οι λεγόμενες θωρακισμένες και μία τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριά, ήταν το μόνο που χρειαζόμασταν για να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τους κλέφτες και τους διαρρήκτες. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει πια.

Διαβάστε περισσότερα
prostasia-apo-diariktes

Διαρρήξεις με αντιπερισπασμό: Ένα ύπουλο έγκλημα που στοχεύει ηλικιωμένους

Η διάρρηξη με αντιπερισπασμό είναι ένα έγκλημα το οποίο βάζει στο στόχαστρο συνήθως ηλικιωμένα άτομα. Σε γενικές γραμμές, γίνεται με τον εξής τρόπο: ένας επιτήδειος προσπαθεί με κάποιο πρόσχημα να βγάλει τον ιδιοκτήτη από το σπίτι του, έτσι ώστε κάποιος συνεργός του να εκμεταλλευτεί αυτή την απουσία και να "μπουκάρει" ανενόχλητος στο σπίτι

Διαβάστε περισσότερα
profil-diarikton

Πως σκέπτονται οι διαρρήκτες πριν ξεκινήσουν μια ληστεία

Αν ξέρετε τι και πως σκέφτεται ένας διαρρήκτης, τότε ξέρετε και μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές. Με απλά λόγια, αν γνωρίζετε πράγματα όπως: το πρώτο δωμάτιο του σπιτιού σας που θα “επισκεφθεί” ο διαρρήκτης, τ’ αντικείμενα που κλέβονται πιο συχνά, τις πιο συνηθισμένες ώρες που γίνονται διαρρήξεις, το πιο κοινό σημείο εισόδου των διαρρηκτών στα σπίτια, το προφίλ ενός τυπικού διαρρήκτη και το ποσό χρόνο ξοδεύει ένας διαρρήκτης, κατά μέσο όρο, όταν επισκέπτεται ένα σπίτι, τότε θα μπορείτε ν’ ασφαλίσετε πάρα πολύ αποτελεσματικά το σπίτι σας αλλά και τα τιμαλφή σας που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά αυτές τις πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα
diariktes-spition

Τα πιο συχνά σημεία εισόδου στα σπίτια για τους κλέφτες

Η διάρρηξη είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να τους συμβεί ποτέ, αλλά δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και μπορεί να είναι μία πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί κακοί άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν να επωφεληθούν απ' όλους εκείνους τους νοικοκύρηδες που πιστεύουν ότι δεν κινδυνεύουν να πέσουν θύματα διάρρηξης.

Διαβάστε περισσότερα
Κριτήρια Διαρρηκτών

Πώς μαρκάρουν τα σπίτια οι κλέφτες; Πως τα επιλέγουν;

Ένας φόβος που όλοι λίγο πολύ έχουμε, είναι να γυρίσουμε από τις διακοπές, ένα ταξίδι ή ακόμη και μία νυχτερινή έξοδο και να δούμε ότι το σπίτι μας έχει γίνει στόχος διαρρηκτών. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δεις την πόρτα του σπιτιού σου σπασμένη ή παραβιασμένη.

Διαβάστε περισσότερα
Συστηματα Ασφαλειας

Τα 10 καλύτερα συστήματα ασφαλείας

Η ασφάλεια ήταν πάντα από τα πρώτα μελήματα του ανθρώπου, καθώς κανείς δεν θέλει να βρει μια μέρα το σπίτι του, τον προσωπικό του χώρο και το καταφύγιο του δηλαδή, παραβιασμένο και άδειο από τη περιούσια του την οποία και «μάζεψε» με πόνο δάκρυα και ιδρώτα. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά συστήματα και μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται σήμερα και μερικά που θα χρησιμοποιηθούν και στο μέλλον, για να πάρετε ιδέες για την θωράκιση και του δικού σας χώρου.

Διαβάστε περισσότερα
Κατηγορίες Διαρρηκτών

Οι 4 κατηγορίες διαρρηκτών και πώς να προφυλαχθείτε από αυτές

Οι περισσότεροι από τους διαρρήκτες που λυμαίνονται σπίτια σήμερα, τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο γενικότερα, μπορούν να χωριστούν σε κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες. Κάποιοι από αυτούς, για παράδειγμα, δρουν ευκαιριακά και δεν μπαίνουν στον κόπο να κρύψουν την ταυτότητά τους, ενώ άλλοι καταστρώνουν πολύπλοκα σχέδια για να μπουν σε κάποιο σπίτι. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες διαρρηκτών αλλά και μερικές συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από αυτούς

Διαβάστε περισσότερα
Aσφάλεια Επιχείρησης

Ασφαλίστε το Κατάστημα σας απο τους Διαρρήκτες

Ο όρος διάρρηξη, ορίζεται στο λεξικό ως η παράνομη είσοδος κάποιου, με ή χωρίς τη χρήση βίας, σε κάποιο μέρος, με σκοπό να διαπράξει κλοπή ή κάποιο άλλο κακούργημα.Η ασφάλεια επιχείρησης αποτελεί πλέον ανάγκη για τον κάθε επιχειρηματια. Οι διαρρήξεις κρατούν τη μερίδα του λέοντος στα εγκλήματα που συμβαίνουν στη χώρα μας τόσο σε σπίτια όσο και σε καταστήματα, ειδικά τώρα που ζούμε στα χρόνια της κρίσης. Οι μικρές επιχειρήσεις είναι από τους πιο δημοφιλείς στόχους των διαρρηκτών και οι "επισκέψεις" τους, συνήθως έχουν σαν αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες χρημάτων κι εμπορευμάτων. μεγάλο μέρος της απώλειας είναι εμπόρευμα

Διαβάστε περισσότερα
Κλέφτες στο Σπίτι

Διαρρήκτες σπιτιών: 5 απλές συμβουλές για να τους κρατήσετε μακριά από την οικία σας

Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας και είναι λογικό να θέλετε να κρατήσετε τα υπάρχοντα σας ασφαλή, είτε βρίσκεστε μέσα σε αυτό είτε μακριά του. Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς δεν αφορά μόνο τη περιουσία μας, αλλά και τις ζωές μας.Εκτος απο την κλοπή σε φαρμακείο που αναλύσαμε σε άλλο άρθρο υπάρχουν και οι κλοπές σε σπίτια και για αυτές θα μιλήσουμε παρακάτω.Κακά τα ψέματα, όσο και αν νομίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί, υπάρχουν και οι κακοί ανάμεσα μας. Υπάρχουν αυτοί που αν δεν έχουν ή επιθυμούν κάτι, δε θα διστάσουν ν' απλώσουν το χέρι τους και να το πάρουν.

Διαβάστε περισσότερα